Artimųjų gimtadieniai atnešė beveik 700 tūkst. eurų „Eurojackpot“ laimėjimą

  • Teksto dydis:

Didžiausių prizų loterijos Lietuvoje „Eurojackpot“ laimėjimai stebina ir toliau. Pirmąjį spalio penktadienį rekordinę sumą – 697 297 Eur – laimėjo žaidėjas iš Klaipėdos, kuris pagerino rugpjūtį žaidėjo iš Elektrėnų pasiektą rekordą – 585 793 Eur laimėjimą. Abu šiuos laimėjimus atnešė bilietai, pirkti su asmeniniais laimingais skaičiais.

Rekordinis laimėjimas Lietuvai „Manau, jog mano laimėjimas yra puikus pavyzdys, kaip progoms pirkti loterijos bilietai gali atnešti tokius didelius laimėjimus, kad net sunku suvokti“, – taip pokalbį pradėjo Robertas, pirmadienį ryte iš Klaipėdos atvažiavęs į Vilnių atsiimti rekordinio loterijos „Eurojackpot“ laimėjimo.

Robertui atiteko 5+1 „Eurojackpot“ kategorijos prizas, laimimas atspėjus 5 pagrindinius ir 1 papildomą skaičių iš 2 galimų. Šį kartą 2 091 084 Eur sumą lygiomis dalimis pasidalino trys žaidėjai – lietuvis, vokietis ir vengras.

Klaipėdiečio laimėjimas pakeitė vos ilgiau nei mėnesį vaikinui iš Elektrėnų priklausiusį laimėjimų rekordą. Tai taip pat yra trečias 5+1 kategorijos laimėjimas per trumpesnį nei 5 mėn. laikotarpį.

„Eurojackpot“ loterijai priklauso ir didžiausias Lietuvoje loterijos laimėjimas – 7,6 mln. eurų, kurie atiteko inžinieriui iš Kauno.

Kitų žaidėjų sėkmė – įkvėpimas visiems

Laimėjimui dar daugiau netikėtumo bei emocijų suteikia ir tai, kad Robertas šeštadienį žiūrėjo „Eurojackpot“ laidos transliaciją, tačiau tik po kurio laiko suprato, kaip jam pasisekė.

„Loterijos bilietus perku artėjant artimųjų gimtadieniams, su kuriais susijusius skaičius ir pasirenku biliete. Šeštadienį žiūrėjau laidos transliaciją, užsirašiau iškritusius skaičius, bet tik po kurio laiko supratau, kad dalis jų sutapo su mano pasirinktais laimingais skaičiais. Rodos, visada svajojau laimėti, o kai svajonė išsipildė, negaliu tuo patikėti“, – šypsojosi Robertas.

Vyras sakė, kad dar nežino, kaip išleis beveik 700 tūkst. Eur laimėjimą. Svarbiausia – sumą investuoti taip, kad laimėjimu galėtų džiaugtis dar ilgai.

Išgirdęs klausimą, kodėl žaidžia būtent „Eurojackpot“, Robertas sakė, kad jam labiausiai patinka galimybė įsigijus bilietą už 2 Eur laimėti iki 90 milijonų eurų. „Lietuviai dar nelaimėjo didžiausio galimo „Eurojackpot“ prizo, bet tikiu, kad sunkiai suprantamo dydžio laimėjimai visai čia pat. Jau vien mano laimėjimas milžiniškas. Žinau, kad vasarą Palangoje ir Elektrėnuose buvo laimėtos didžiulės sumos, taip pat 5+1 prizai. Tikiuosi, kad ir šių žaidėjų, ir mano sėkmė įkvėps ir kitus žaidėjus“, – sakė laimėtojas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gintautas

gintautas portretas
juos visus reikia kelti i ora,nes cia vedziojimas uz nosies,islosia nezinomi zmones,,o islosima pasidalina tarp savu,,o komisijos kaip tokiam kaime kaip lietuva,ima ant rankos ir uzmerkia viska,,durilova,,,,pabrango bilietai ,sake bus daug islosimu,o yra ssssss paskutinis ,,vokietijoj net kitaip yra zaidziamas taspats zaidimas eurojackpot,,mes atsilike esam viskuom nuo kitu issivysciusiu saliu nors patys europos sajungoj,,,greiciau pavoksi negu islosi

Bravo

Bravo portretas
Daug tiesos nežinoti,kodėl pagrinde Vokiečiai laimi Džiakpota? -O ten yra taip,-tu gali pasirinkti 12ar vienuolika skaičių,iš kuriu tau reikia atspėti penkis.Lietuvoje To nėra,Čia panašei kaip su vikingų, kas yra Leidžiama Lietuvoje.

Afiora

Afiora portretas
Visų loterijų laimėjimai vien iš žemaitijos, ir teleloto ir vikingų , ir dar tokios milžiniškos sumos eurojachpot. O perka tai visa Lietuva bilietus ir nei cento kitiems, nors ir 100 bilietų turėk. O dabar kai į teleloto vėl žabalis Radzevičius ilindo tai jam tik pasakėles sekti. Visur jis įlindes, į visas reklamas, o Lidl tai pastoviai loja tą pačią dainelę, jau taip įgrises jo balsas kad vemt verčia.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių