Pereiti į pagrindinį turinį

Barai nelaukia girtų, netinkamai apsirengusių ir A. Užkalnio

2013-07-05 10:39
Barai nelaukia girtų, netinkamai apsirengusių ir A. Užkalnio
Barai nelaukia girtų, netinkamai apsirengusių ir A. Užkalnio / A.Ufarto/BFL nuotr.

Jau keletą savaičių ant kelių sostinės barų ir restoranų durų kabo ženkliukai su perbrauktu laidų vedėjo, blogerio Andriaus Užkalnio atvaizdu. Taip vienas kavinių savininkas parodo, kad čia nelaukiami klounai ir pats A. Užkalnis, rašo portalas delfi.lt.

A. Užkalnis tapo kai kurių maitinimo įstaigų siaubu, nes savo įspūdžius jose aprašo svetainėje laukineszasys.lt. Dažnai jis kavinėms, barams ir restoranams negaili kritikos. Nuo A. Užkalnio yra kliuvę ir verslininko Kristupo Baublio įstaigoms, ant kurių neseniai ir atsirado minėtas lipdukas.

Pasak K. Baublio, yra asmenų, kurie jo baruose neaptarnaujami ir nepageidaujami. Jis pripažino, kad A. Užkalnis – vienas jų.

„Galbūt savininkui nepatiko tai, kaip aš rašau – kiek žinau, jis yra atsiliepęs apie mano rašymą apie restoranus iš neigiamos pusės. Savininkas yra savo įstaigos šeimininkas ir jei kažko nenori įleisti, tai čia yra jo teisė“, - sakė A. Užkalnis.

„Apsaugos darbuotojai neprivalo aiškinti, kodėl jūs esate neįleidžiami“. Toks užrašas pasitinka ant Vilniaus centre veikiančio naktinio klubo „Marushka“ durų.

„Nenorime įsileisti bet ko, kad tokia publika nepakenktų klubo reputacijai ir ateitų normalesnė liaudis. Niekas negali ateiti su pižama, treninginėmis kelnėmis“, - teigė – klubo atstovė Agnė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų