Degalų kainų skirtumai Lenkijoje ir Lietuvoje varo į neviltį: iš ko mokėti už elektrą, atlyginimus?

Grįžti į straipsnį

Liubove

Liubove portretas
Nu i jei zmones skurdzei givena i neturi avtamabili tai kam jem solerka a acakikit. O jei turi masinu tai i solerkos tegu nusperka i neverke gereu valdze tegu kokjo maisto pigaus zmonem duada zymei gereu butu.

Karolis

Karolis portretas
Ui jau vargsai degaliniu savininkai. Kas maziausiai teises turi rekt tai butent jie. Kai nafta ciut pabrangsta tai kainos kyla valandom, o kai pinga tai menesi beveik nejuda zemyn kaip turetu. Tai prisivoget prieš tai - reikejo taupyti. O dabar ner ka verkt! Algu ner is ko moketi, ar direktoriuj rukstu kad jis 5 namo Maldyvuose negali pasistatyti? Cia eilinis rinkos posukis, kodel valstybe turi juos serti kazkokiom lengvatom?

444

444 portretas
o besmegenis SIMAS siulo milijardini Vilniaus biudzeta ! is kur jie paims EU ? vel i BACKA !!

To vidute

To vidute portretas
Prie ko sia tas Litas? Kuom his pades? Problema yra tame,kad korumpuoto ozio klanas padare biudzete 2 milijardu skyle . Kuri dabar kazkaip turi uzpildyta didinant mokescius. Apie jokias lengvatas negali buti net kalbos. Uztektu pakeisti Taivano ambasados pavadinima i Taibejaus. Bet seno ozio klanas to net nesiruosia daryti. Jie turi savo interesu. O Lietuvos zmones ( kaip jie vadina Runkeliai) jiems maziausiai rupi.

Vidutė

Vidutė portretas
Čiulpkit leteną kaip tas lokys. Lenkai gali kainas reguliuoti o nupiepę lietuviai ne. Gal Litą susigrąžinkim ?

tadas

tadas portretas
o is ko mokejo pries pabrangima uz elektra ir atlyginimus?

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
O kam mums tokie Q ,už dešros ir ant šakos.

Q

Q portretas
O kam mums pasieniečiai , grižta runkėlis iš lenku - krata , dešras i krumus saliara i griovi ir tegu stumiasi mašina iki kolonkės .

Klpd.

Klpd. portretas
Jau vasarą reikėjo triukšmauti. Na o jeigu dabar irgi tik kentėsit tai dar netaip bus. ,,Smaukit" savo apygardų seimo narius. Ypač tie kurie rinko konservatorius su liberallaisviečiais. Čia jūsų dėka tie juodieji pridūrkai stumia niekinius įstatymus vietoje to kad reguliuotų šalies ūkį.

Sauleleidis

Sauleleidis portretas
pederalnaciu valdzios.

kapsas

kapsas portretas
Šitai mūsų rinktai valdžiai, kuri aklai pasiduoda TSRS VSK DĖDULĖS valiai ir uoliai vykdo jo nurodymus griauti Lietuvą kaip valstybę, Lietuvos verslai ir gyventojai visiškai dzin, nes reikia kovoti prieš Baltarusiją, Kiniją ir kitas valstybes kišti savo trigrašius kur niekas jų neprašo. Bet ar ilgai ??????

Anonimas

Anonimas portretas
atsiprašome EMSI degalinės, bake vis dėl to telpa 38 litrai, ne=inojome, o ir daugiau telpa. Bet dėl sudėtų palei kojas kepurių su dideliais užrašais LIETUVA tikrai tenka barti. O už kainas - dėkui. EMSI prie vilniaus išsišakojime į Trakus ir Druskininkus matėme LPG 0,61eu

Rimantas

Rimantas  portretas
Jus lt pasiziurekite kainu skirtumus tarp koloneliu!?Buna ir po 0.3 eur skirtumu,ne 0.03, bet 0.3!!! Pirmiausia savo lovyje issikopkime...tada ziurekime i kaimynus.Kaip vienas politikas neseniai pavadino dabartine vyriausybe...praktikantu vyriausybe.Taip ir yra.Geda.

Anonimas

Anonimas portretas
Visi Lenkijos kaimynai ne tik lietuviai važiuoja apsipirkti į Lenkija,ji savo pelnus atsiima per apyvarta ir daug didesne rinką.O Lietuva varoma į kampą,nes jos biudžetas didele dalim formuojamas iš PVM.ir gaunasi užburtas ratas.

Kažin

Kažin portretas
ar ne geriau būtų prisijungti prie Lenkijos, kaip Lietuvos vaivadija, ir atkristų daug problemų....

Absurdas

Absurdas portretas
Busikais atveža kuro iš lenkų - gerai sutaupo ir ilgam, o jei parduoda, tai dar ir uždirba.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Per išpardavimus žmonės patys parodė,kad babkių turi.Taigi valdžia nusprendė,kad galima jas atimti.

antanas

antanas portretas
Sunkiai isivaizduoju kiek lenkai moka musu zurnalistams,kad jie taip nuosirdziai reklamuoja apsipirkimus Lenkijoje.

Žiniuoniams

 Žiniuoniams portretas
Visu Tevynes ir Tautos beda ta pati jau 32 metus nes issirenka prixvatvagius,kurie pazeidziant LR Konstitucija viska prixvatizavo sau , valstybei palikdami tik pvm ir akciza.Viskas nuseda i privacias saskaitas ,o ne i LT biudzeta. Tokia politika politiku,tik sau ir ju hebrai .

litewske klumpaki

litewske klumpaki portretas
aimanuoja... ko perdziat klumpes , juk Rusai jau vasario pabaigoje puls...

Algis

Algis portretas
Nu nepradėkite man čia! Lietuviai yra labai paprasti žmonės, pinigams visai negodūs. O kainos ir pelnai auga patys ir nieko su tuo padaryti negalima!

Koks dar

Koks dar portretas
Mazinimas gi biudzetas vi siskai tuscias ,tik pvm ir akcizas dar gelbsti valdanciuosius ir valstybe,be ju bankrotas .

Galerijos

Daugiau straipsnių