Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl kasos aparatų A.Kubilius dar neapsisprendė

Dėl kasos aparatų A.Kubilius dar neapsisprendė
Dėl kasos aparatų A.Kubilius dar neapsisprendė / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Premjeras protesto akcijose skleistus teiginius apie turgavietėse privalomus kasos aparatus vadina dezinformacija ir teigia, kad nėra apsispręsta.

Anot Andriaus Kubiliaus, kol kas tik planuojama, kad su kasos aparatais reikėtų prekiauti importuotų maisto produktų pardavėjams, pranešė LTV naujienų tarnyba.

Premjeras sako, kad protesto akcijose skleista dezinformacija.

„Visiška netiesa, kad nuo vasario 1 d. visa prekyba turguose bus galima tik su kasos aparatais. Dar sykį kategoriškai turiu pakartoti – tai visiška netiesa. Tačiau su maisto produktų kontrabanda, neteisėta prekyba turguose kovosime tikrai efektyviai ir negailestingai“, – LTV naujienų tarnybą patikino A. Kubilius.

A. Kubiliaus teigimu, įvesti kasos aparatus vienai sričiai – prekybai įvežtais maisto produktais – prašo Lietuvos ūkininkai. Kitaip jie esą nepajėgia apginti savų interesų ir kenčia dėl prekybos importuota, dažnai pigesne produkcija.

Artimiausiu metu numatyta susitikti su žemdirbiais, prekybininkais, smulkiaisiais verslininkais ir tartis, kam ir nuo kada kasos aparatai būtų privalomi.

Žemės ūkio ministerijos teigimu, gali būti, kad jie bus privalomi prekiaujantiems tik kai kuriais įvežtais maisto produktais, o ne visais. Iki šiol minėta data, nuo kada neva privalomi kasos aparatai – vasario 1-oji – dar nėra patvirtinta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų