Draudimas išmesti maistą: ar prekybininkai tam pasirengę?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
aš žinau tokia įstaigą kur yra gaunamas maistas iš maisto banko ,žmonės aukoja ,parduotuvės aukoja ,o darbuotojai vagia ,kodėl tarnybos nepasidomi tokiomis įstaigomis ,tarybiniais laikais buvo toks ,,abuchaesas,,

Sonata

Sonata portretas
Reikia atidaryti isparduotuves.Manau,kad norinciu atsirastu ne vienas.As irgi ten eiciau apsipprekint.

manau

manau portretas
galetu buti parduotuvese skyrelis atiduodamu prekiu,kad zmones galetu paimti nesizeminant pagal ivairius sarasus,juk aisku ,kad turciai ten neims

D.

D. portretas
Gal yra koks kitoks būdas padėti žmonėms, nežeminant jų ? Pažįstu moterį, kuri to labai gėdijasi... Paremiam, kiek galim ir maistu, ir kitkuo, bet mes patys irgi paprasti pensininkai. Turim ( kol dar pajėgiam dirbti ) sodą, tai ne tik sau užsiauginam daržovių, bet dar ir kitiems duodam : tiek šviežių, tiek jau konservuotų... Tik bulves ir patys perkam... Tačiau mes dviese, mums lengviau, o yra po vieną žmonių gyvenančių, neturinčių vaikų ar gerų giminaičių, galinčių juos paremti... Skaudu žmogui, nedrįsta afišuoti savo skurdo... Dideliame mieste gal lengviau "pasislėpti", o kaime ar miestelyje... Gal yra būdų kaip paremti žmones anonimiškai, nereikalaujant tų "popieriukų" ? Gal kas žinot, pasidalinkit, prašom, tomis žiniomis.

D.

D. portretas
PRIVALOMAS aukojimas.Gerai skamba, ar ne? Tai jau nebe "aukojimas",tiesioginis reketas. Atiduodu tam, kam noriu ( jei noriu,žinoma),o ne pagal valdžios nurodymą.Tas pats kaip su "a la skiepais ", per prievartą, bet "savanoriškai"?Pirmiausia žmonės su tais ubagiškais "išmaldos daviniais" neskatinami dirbti,stengtis apsirūpinti save ir savo šeimą. Antra, ne visi žmonės išdrįsta taip nusižeminti,kad imtų tą "išmaldą" pagal valdžios sudarytus sąrašus : vienam "priklauso",nors tikrai gan gerai gyvena,o kitam "nepriklauso",nes tas sąžiningas ir nieko neslepia... Nežinau kaip kitiems, bet man tas UBAGŲ SĄRAŠŲ sudarinėjimas yra tikrai baisiai atrodantis dalykas,nes visiškai pamina žmogaus paprastą žmogiškąjį orumą.Daugeliui ir taip yra sunku pripažinti,kad jis yra vargeta,o čia dar toks viešas pažeminimas : pagal tam tikrus "kriterijus" ( kuriuos žmogus PRIVALO atitikti ) sudaryti sąrašai...Turi pateikti dokumentą, įrodydamas savo tapatybę,o kitas nori likti "nepastebėtas",nes jam gėda.

Tai

Tai portretas
Perdirbs savo konditerijos cechuose dar daugiau dali su nuolaida 50 proc, parduos , dirba sesuo pardaveje tai visada atsinesa su nuolaida produktu ir neperka pilna kaina taip dasideda prie varganos algos .

O kas gi

O kas gi portretas
ji ismeta!? Perfasuojama - ir vel "sviezias"!

rega

rega portretas
Niekas nieko nemėto, prekybininkai sėkmingai parduoda sumažinta kaina ir viskas yra išperkama.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai nemeskite, o valstieciams atiduokite. Aisku atrinkite , kad tie senu mesu nevalgytu. Bet bendrai palaikau, kad reikia atiduoti valstieciu luomui.

Galerijos

Daugiau straipsnių