G. Nausėda: galima būtų mažinti pelno mokestį, jei įmonės neatleis žmonių

Prezidentas pareiškė, kad dėl koronaviruso krizės svarstoma siūlyti  sumažinti pelno mokestį įmonėms, per krizę išlaikantiems darbuotojus. Tokia lengvata galėtų būti taikoma trejus metus.

„Atsiranda galimybės taikyti mokesčių lengvatas, konkrečiai, kaip pavyzdį, apie ką galvojame – galbūt būtų galima susieti pelno mokesčio tarifo sumažinimą trims ateinantiems metams su sąlyga, kad įmonė išsaugo darbuotojų skaičių nesumažėjusį per šitą laikotarpį“, – žurnalistams penktadienį sakė  prezidentas Gitanas Nausėda.

„Tikrai pinigai bus leidžiami, pinigai yra prieinami ir šiuo metu yra daugybė galimybių pasinaudoti tuo lankstumu, kuris yra suteikiamas ES valstybėms remiantis nepaprasta situacija“, – sakė G. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Nukritus naftos kainai iki zemumu maisto kainos turi mazeti bet jos nemazeje nekrenta kuro kainos visa europa moka tik sesis procentus pvm uz maisto prekes kodel lietuvai gyventojams nesumazinti pvm iz butinas maisto prekes visi susirupine verslu niekas met neuzsimena kaip isgyventi zmonems

Regina Budginaitė

Regina Budginaitė portretas
Atleiskite, bet šįkart aš nebesiregisteavau į jokią darbo biržą, nes normalaus darbo vistiek nepasiūlė, darbą vėliau susiradau pati, tik deja jis buvo laikinas, o po mėnesį dirbti per metus o po to būti bedarbiu tik todėl, kad nereikėtų mokėti PSD. Atleiskite kam Jums tie lietuviai, jeigu atsivesite specialistų iš užsienio, nekalbant apie tai, kad nesulaukiau pagalbos ir iš kitų institucijų kai ištisai pareigūnai ir tarbautojai darė nusikaltimus, o aš turiu galvoti kur gyventi, nes niekaip neranda nusikaltėlių, kurie užvaldė mano namus ir turėtą įmonę.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių