Pereiti į pagrindinį turinį

G. Oniščenka norėtų kalbėtis tiesiogiai su Lietuvos pienininkais

2013-10-08 10:21
BNS inf.
telegrafist.org nuotr.

Lietuvoje pagamintų pieno produktų eksportą į Rusiją uždraudęs vartotojų teisių tarnybos "Rospotrebnadzor" vadovas Genadijus Oniščenka pareiškė, kad jis norėtų tiesiogiai kalbėti su Lietuvos pieno perdirbėjais. Lietuvos kontroliuojančių institucijų, kurių jis tiesiogiai neįvardijo, atstovų komentarus ir retoriką G.Oniščenka prilygino psichopatijai ir isterijai.

G.Oniščenkos teigimu, Lietuvos pieno produktų importas buvo sustabdytas, tik sukaupus kritinį kiekį įrodymų. Kalbėdamas apie įrodymus, jis teigė, kad lietuviškose plėšomose sūrio lazdelėse buvo rasta žarnyno bakterijų.

"Kol kas dar nežengtas net elementarus žingsnis į priekį. Sėskime ir išsiaiškinkime. Girdime kažkokius psichopatijos lygio pareiškimus, kažkas praktikuojasi literatūros mene, reikšdami patosinius pareiškimus. Be to, tai daro tie žmonės, kurie, mano nuomone, turėtų kontroliuoti kokybę. Todėl ši isterija, bejėgiškumas, kurį demonstruoja tiek politinės, tiek vykdomosios šios jaunos valstybės valdžios institucijos, mus nuteikia tam, kad mes sakome: prisimindami patirtį mūsų buvusių tėvynainių, tarp jų ir lietuvių, geriau sėskime su perdirbėjais ir išsiaiškinkime", - interviu Rusijos televizijos kanalui "Rossija 24" pirmadienį sakė G.Oniščenka.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų