Gyventojai taupo: kas antras ketina atsisakyti kavinių ir pramogų

Grįžti į straipsnį

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Paskutinį kartą buvau kavinėje gal prieš 15 metų

Ddt

Ddt portretas
Nesiruošiu išlaikyt valgyklų,save vadinančių kavinėmis.Jos nevertos to vardo.

kur cia tas taupymas

kur cia tas taupymas  portretas
parodykite prasau? kur cia kas taupo? taip taupo bet ir dar taskosi EURAIs juodai. kavinese zmoniu netruksta, SPA centra kainuoja 2x daugiau negu praeitais metais ir dzin, seimai 3 naktys 700-1100 eur SPA centre ir jokiu bedu, aciu uz poilsi, dar atvyksime pilna tokiu komentaru...naujiems metams skrydziau uzsakyti i kurortus, PC centruose nera vietu masinai pasistatyti, statybos projektavimai vyksta pilnai kaip ir buvo, tai kur cia kokie taupymai :D....kazka gal supainiojot,

Senolis tremtinys

Senolis tremtinys portretas
Neinam i kavines ,valgome ,geriame kava namie. Pensija - tik uz dujini sildyma . Namukas senas ,reikia300-400m3 duju sukurenti ,kad bent 16 laipsniu turetume. Isgyvename is zmonos pensijos , esame pavalge,aprupinti vaistais. Niekados nenoreciau rusu okupantu globos.

Ela

Ela portretas
Taip, su bankininkais kaip tik ir aptarinėti. ))Spaudžia iš žmogaus bankai paskutinį kraujo lašą , ir , skaičiuoja pinigus, kas kiek dar turi , ir kiek galima dar atimti. Alinami Lietuvos gyventojai.

Ni neikite

Ni neikite portretas
O ko ten vaikščiuoti? Už paraša iš maximkos -moketi baisius antkainius?

Kad

Kad portretas
Brangu tos kavines ir pramogos , kainos , mokesciai kyla o pajamos stovi ner kaip daugiau uzdirbt ,ner jau tiek pinigu galetum pramogoms skirt , ypac seimoms sunku su mazomis pajamomis o dar busto paskolos brangsta , turim paskola buvo 2 proc, palukanos pries 5m, dabar jau apie 5proc, skaicuoja .

sankcijos rusijai duoda rezultatus....

sankcijos rusijai duoda rezultatus.... portretas
Po PSD vezdu QR koderiu genamo kaukiu ir vakcinu vajaus i kavines nebevaikstau , pasakykit aciu aniems.......i lietuvisku filmu kinotetrus ir konsertus nevaikstau , lietuvisku filmu ir muzikos neperku nes autoriniu teisiu ginejai saukdami lietuviai internautai vagys nuo mano foto video korteles isplesdami laikmenos mokesti padare viska ka autoriai netuktu nuo persivalgymo... nu holivudo produkcija paziuriu... jei bus naujas filmas tai tikrai nueisiu.... amerika tai ne putinas ....

Gija

Gija portretas
Visko atsisakiau sąmoningai ne dėl didelių kainų ,tai yra mono protestas prieš tai kas vyksta Lietuvoje. Patariu visiem tą padaryti ,atsisakiau ir koncertų.Yra gamta,ir sniego dabar,tikrai yra ką veikti ir smagiai galima leisti laiką.Gerų švenčių!!

Nei taupau,

Nei taupau, portretas
nei kada po kavines ar kniaukliu koncertus vaiksciojau. Klausausi muzikos per ausines,gera,lempine aparatura,o ne minios staugimo ir nesuderinto koncertiniu koloneliu riaumojimo,pagal iskastruota iki MP3 formato "fanera".

rurikas

rurikas portretas
mano vertibinis pimpis padeda man kovuoti su infliacija

Anonimas

Anonimas portretas
Sakinys '''pramogos šiuo metu sunkiai pasiekiamos, nes bilietai iššluojami labai anksti''' kardinaliai prieštarauja straipsnio pavadinimui. Jei anksti išperkami bilietai, reiškia, kad niekas netaupo, o priešingai. Tai lėbavimo požymis ir tik tiek.

Galerijos

Daugiau straipsnių