Nors studijavo psichologiją, jaunosios verslininkės sako, kad mintis apie riešutų sviesto gamybą pasąmonėje tikriausiai kirbėjo seniai.
„Riešutų sviestą atradau jau gal studijų metais – tiesiog besidomėdama kulinarija, skaitydama užsienio tinklaraščius. Kai buvau maža, net nežinojau, kas tai yra, nors paskui, jau bendraudama su kitais žmonėmis, sužinojau, kad jau lyg ir buvo, jau net ir tėvai atsimena, kad būdavo vežamas toks dalykas“, – pasakoja mažosios bendrijos „Sviestas sviestuotas“ įkūrėja Dovilė Stonė.
Merginos pasakoja nuo pat pradžių žinojusios, kad kurs kuo natūralesnį, maistingesnį, ir skanesnį sviestą, išryškindamos natūralų šviežiai skrudintų riešutų skonį be jokių papildomų saldiklių, skonio stipriklių, konservantų ir kitų nebūtinų priedų.
Sako, kai kuri produktą, kokį vertini pats, sekasi lengviau, o ir motyvacija didesnė – tą ypač jaučia įvairiose mugėse, kur su pirkėjais susitinka akis į akį. Be to, esą komplimentų sulaukia ir dėl to, kad nepabūgo imtis savo verslo būdamos jaunos ir nepatyrusios, tad nebijoti pataria ir kitiems.
Plačiau apie Dovilės ir Mildos verslą – Giedrės Baltrušytės reportaže.
Naujausi komentarai