Klientų pretenzijoms – daugiau dėmesio

Didžiausia šalies draudimo bendrovė "Lietuvos draudimas" įdiegė naują klientų atsiliepimų valdymo sistemą. Ji užtikrins, kad į klientų užklausas ir pretenzijas bendrovės darbuotojai atsakys ne vėliau kaip per 10 dienų.

Pasak "Lietuvos draudimo" Kompleksinių žalų direktoriaus Gyčio Matiuko, pasitaikydavo, kad bendrovė iš klientų sulaukdavo iki 30 nusiskundimų per ketvirtį. "Draudimo produktas iš principo gana sudėtingas dėl daug taisyklių, sąlygų ir skaičiavimų. Skatiname savo klientus į šiuos dalykus kuo geriau įsigilinti, tačiau tai ne visuomet pavyksta ir taip atsiranda pretenzijos, kurias siekiame greitai išspręsti bendraudami su klientu ir ieškodami abiem pusėms tinkamų sprendimų", – sakė jis.

Nuo šiol skambindami bendruoju telefonu 1828, "Lietuvos draudimo" klientai gali ne tik pasikonsultuoti įvairiais draudimo klausimais, pranešti apie žalą, bet ir informuoti apie problemą, susijusią su žalos išmokėjimu, draudimo sutarties sąlygomis ar kitomis draudimo subtilybėmis. Tai taip pat galima padaryti internetinėje svetainėje www.ld.lt ar e. paštu.

"Siekiame nuolat kelti mūsų teikiamų paslaugų kokybę, o tai padaryti galime tik gerai žinodami visus klientų poreikius. Mums svarbi bet kokia išsakyta nuomonė – ar tai būtų pagyrimai, ar rekomendacija, ar nusiskundimas. Šios sistemos privalumas yra tai, kad kliento atsiliepimą ar pretenziją "realiu" laiku iš karto mato tie draudimo bendrovės darbuotojai, kurie gali operatyviai ją išspręsti. Ši nauja sistema leis mums stebėti, analizuoti ir operatyviai reaguoti į klientų atsiliepimus", – sakė G.Matiukas.

Bendrovė pranešė, kad metų pradžioje įdiegta sistema jau pasiteisino. Pusė klientų pretenzijų išspręstos tą pačią dieną, kitos, sudėtingesnės – nuo 2 iki 10 dienų. Draudimo priežiūros komisijos nustatytas terminas – 30 dienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių