Kuriozas degalinėje: benziną pylėsi už mažesnę kainą, o susimokėjo daugiau

  • Teksto dydis:

Kol pylėsi benziną, moteris pamatė, kad degalai atpigo, tačiau nuėjusi sužinojo, kad teks pakloti didesnę sumą, praneša LNK.

Vairuotojai teigia, kad degalinėse į panašią situaciją patenka dažnai.

„Atvykus klientei į degalinę, kuro kaina tuo metu buvo vienokia, tuo atveju, aukštesnė. Klientei pradėjus pilti degalus ta kaina buvo užfiksuota, nes transakcija fiksuoja  kainą pylimo pradžios metu. Tačiau po pylimo kaina buvo pakeista į mažesnę. Todėl galbūt klientei tas atvejis buvo nemalonus potyris, tačiau norėčiau pastebėti, kad būna ir atvirkštinių atvejų“, – sako Rokas Laurinavičius „Cirkle K“ degalų kategorijos vadovas.

Degalinė vairuotojai kainų skirtumą atlygino.

Lietuviškų degalinių sąjunga sako, kad degalinė įstatymų nepažeidė, tačiau klientas visada turi būti teisus. Kad degalinę įstatymų nepažeidė tvirtina ir vartotojų teisių gynėjai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Ko nepatenkinti? Viskas gerai ir yra. Jai tiko prekes kaina, prievarta niekas nepripyle gi degalu, pati isipyle. O kad veliau atpigo kaina, tai nekas nedraude veliau uzsipylti uz mazesne kaina.

AS manau

AS manau portretas
Nereikia nesamoniu skelbti.Papuole vienam kitam.Juk viskas automatizuota ir niekas specialiai tos kainos nepakele.Penkiasdesimt metu piluosi ir vazineju ,bet ne syki nepapuole,kad pakele besipilant kaina.Is siaudo priskaldote vezima.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Apmokestino iš karto už dar nesuteiktą paslaugą,o turėtų būti atvirkščiai,kai kuras jau bake.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių