Pereiti į pagrindinį turinį

Latvių oreivius persekioja nesėkmės

2008-11-27 09:00
Latvių oreivius persekioja nesėkmės
Latvių oreivius persekioja nesėkmės / Tomo Černiševo nuotr. Trikdžiai: "airBaltic" orlaivių gedimai – ne naujiena. Laimė, rimtų avarijų kol kas išvengta.

Latvijos oro bendrovei "airBaltic" tenka vis dažniau atsiprašinėti keleivių dėl patiriamų nepatogumų. Per pastarąją savaitę užfiksavus gedimus netikėtai teko tupdyti net tris orlaivius.

Praėjusį sekmadienį dėl gedimo į Vilnių teko grįžti į Berlyną skridusiam lėktuvui, o keletą dienų prieš tai iš Rygos į Romą skridę keleiviai buvo persodinti net į tris lėktuvus.

Lapkričio 23-ąją apie 13 val. iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) pakilo "airBaltic" lėktuvas, turėjęs skristi į Berlyną. Tačiau netrukus pranešta apie gedimą, todėl maždaug po 45 min. orlaivis grįžo į Vilnių. Keleiviai buvo persodinti į kitą lėktuvą. Vokietijos sostinėje jie atsidūrė maždaug valandą vėliau, nei buvo planavę.

"Lėktuvas "Fokker 50" į Vilniaus oro uostą grįžo dėl techninių nesklandumų. Keleiviai išvyko kitu "Fokker 50" orlaiviu. Tai buvo nedidelis, nepavojingas gedimas, bet lėktuvo kapitonas priėmė tokį sprendimą, mes neginčijame", – sakė "airBaltic" rinkodaros ir viešųjų ryšių koordinatorė Rosita Sakalauskaitė.

Keletą dienų prieš tai nepatogumų patyrė kito latvių bendrovės lėktuvo reiso keleiviai. Ketvirtadienį "airBaltic" orlaivis Rygos oro uoste netikėtai sustojo, vos tik pradėjęs kilti. Pranešus apie gedimą visi keleiviai buvo išlaipinti. Skrydžių bendrovė skyrė kitą lėktuvą ir netrukus keleiviai tęsė kelionę. Tačiau pakeliui, netoli Austrijos, sugedo ir šis orlaivis. Jis nusileido Vienoje. Latvių bendrovės atstovai tikino, kad nusileidimas nebuvo avarinis, ir atsiprašė keleivių už nesklandumus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų