LEA: elektros tiekėjų kainos nuo metų pradžios sumažėjo 20–34 proc.

  • Teksto dydis:

Sausį, palyginti su gruodžio mėnesio vidurkiu, didmeninės elektros kainos dėl šiltų orų sumažėjo daugiau nei du kartus, o gyventojams siūloma fiksuota kaina mažėjo 20–34 proc. už kilovatvalandę (kWh), skelbia Lietuvos energetikos agentūra.

Agentūros analitikų duomenimis, šią savaitę, palyginti su ankstesne savaite, „Ignitis“ kainas sumažino 9 proc., „Elektrum Lietuva“ – 4 proc., o „Enefit“ kainų nekeitė. Vidutinė 24 ir 36 mėnesių planų kaina siekė 28 centus, o dviejų laiko zonų naktinio tarifo kainos yra mažesnės nei 28 centai.

„Elektrum Lietuva“ pasiūlė 36 mėnesių fiksuotos kainos planus su galimybe tiekėjui kas šešis mėnesius peržiūrėti kainas – čia 1 kWh kaina yra 28 centai.

Vasario mėnesį, palyginti su sausiu, garantinio tiekimo kaina vidutiniškai sumažėja 51 proc. iki 19–23 centų. Ši kaina perskaičiuojama kas mėnesį, prie rinkos kainos pridedant koeficientą 1,15.


Šiame straipsnyje: elektraelektros kainosLEA

NAUJAUSI KOMENTARAI

To taip

To taip portretas
Kodel tau nedaeina, kad ne valstybes reikalas rupintis tavo pinigais , o tavo pacio reikalas pasirinkti kas ir uz kiek tieka tau energija. Turi 5+ tiekejus ir pata galvok kaip tau geriau. Visi skirtingi ir turi skirtingus poreikius, todel pats ir galvok kaip tau bus geriau. O jei logikos neidedi i savo pasirinkimus, tavo reikalas kaip savo pinigus leidi. Jei nenori galvoti, pirk kas tau pades patarti uz pinigus. Paprasta.

To elektros aferistas

To elektros aferistas portretas
Jeigu durnas esi, perki kintama tarifa esant kainoms paciame dugne ir fiksuota tarifa kainoms esant paciose aukstumose. Nekaltink kitu del to.

elektros aferistas

elektros aferistas portretas
ex...gera ¨kiausini¨ pakistuka gegutei laiku padejau....daba auksas i mano karzinke tik ir byra.... kam elektros kibira ??? kam popigiaj ? vos 78cnt su 84 men sutartimi...skubekit pasirasyt sutarti nes lektra brangszzz a jeigu nepasirasysit tai mes atjungsim isviszzz.... viskas jums musu mieli privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejai....viskas vardan geroves ...tu kur valstybes tarnyboje algas po 15 000 eur....ima...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių