Pereiti į pagrindinį turinį

„Leo LT“ palieka ir prezidentas J.Niedvaras

2009-03-26 18:29
„Leo LT“ palieka ir prezidentas J.Niedvaras
„Leo LT“ palieka ir prezidentas J.Niedvaras / Redakcijos archyvo nuotr.

Lietuvos pasididžiavimu turėjusi tapti nacionalinio investuotojo bendrovė „Leo LT“ primena skęstantį laivą. Jos prezidentas Julius Niedvaras taip pat nusprendė atsistatydinti.

Ketvirtadienį „Leo LT“ prezidentas ir stebėtojų tarybos pirmininkas J.Niedvaras pranešė bendrovės akcininkams - Energetikos ministerijai  ir bendrovei „NDX energija“, kad atsistatydina iš bendrovės prezidento ir stebėtojų tarybos pirmininko pareigų. Jis šias pareigas dar eis 14 dienų, t.y. iki balandžio 9 dienos.

Savo pareiškime J.Niedvaras pasiraukimo priežasčių neįvardija, o tik dėkoja už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą.

„Dėkoju gerb. akcininkams už suteiktą galimybę dirbti šiame unikaliame projekte. Ir toliau tikiu, kad Lietuvos energetika, skirtingai nuo kitų verslo sričių, gali išlikti nacionaline, o ne tam tikrų užsienio kompanijų verslo provincija. Energetinis Lietuvos saugumas gali būti užtikrintas, kaip ir sukurta elektros pardavimo rinka bei pastatyta nauja atominė elektrinė“, – rašo savo atsistatydinimo pareiškime J.Niedvaras.

„Buvo didelė garbė dirbti „Leo LT“ kolektyve, kuri sėkmingai įvykdė didžiąją dalį jam keltų uždavinių, tęsia ir pradėjo visus akcininkų numatytus strateginius projektus, per 2008 metus akcininkų turtą padidino beveik 1 mlrd. litų“, – sakoma pareiškime.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų