Pereiti į pagrindinį turinį

„Leo LT“ projektas: „NDX energija“ galvoja ir apie teismus

2009-07-01 20:23
„Leo LT“ projektas: „NDX energija“ galvoja ir apie teismus
„Leo LT“ projektas: „NDX energija“ galvoja ir apie teismus / Gedimino Bartuškos nuotr.

„NDX energijos“ valdybos pirmininkas Ignas Staškevičius sako, kad NDX nebandys „įsikibus laikytis savo dalyvavimo „Leo LT“ projekte“.

Energetikos viceministras Romas Švedas pripažįsta, kad bendrovė „Leo LT“, kuri turėjo įgyvendinti milijardinės vertės strateginius energetikos projektus, tikriausiai bus išformuojama, praneša Lietuvos radijas.

Trečiadienį Seimo Ekonomikos komitete buvo svarstomos įstatymo pataisos, leidžiančios Vyriausybei padidinti įtaką bendrovėje „Leo LT“ ir priimti sprendimus dėl jos likimo.

„NDX energijos“ valdybos pirmininkas I. Staškevičius sakė, jog jeigu pertvarkant „Leo LT“ būtų pažeisti „NDX energijos“ interesai, jie neatmeta galimybės kreiptis pagalbos į tarptautinius teismus.

„NDX energijos vadovas“ atsisako komentuoti Vyriausybės siūlymus iš naujo įvertinti „Leo LT“ akcininkų įneštą turtą, tačiau neneigia galimybės, kad NDX pasitrauktų iš bendrovės, bet neįvardija kokių kompensacijų norės.

„NDX energija“ tikrai neieškos kažkokių kabliukų ar pretekstų bylinėtis, kabinėtis, įsikibus laikytis savo dalyvavimo „Leo LT“ projekte“, - sakė I. Staškevičius.

Energetikos viceministras Romas Švedas pripažįsta, kad „Leo LT“ tikriausiai bus išformuota.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų