Pereiti į pagrindinį turinį

„Lietuvos energija“ užsiims patalpų nuoma

2009-02-24 18:25
„Lietuvos energija“ užsiims patalpų nuoma
„Lietuvos energija“ užsiims patalpų nuoma / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Bendrovė „Lietuvos energija“ paskelbė optimizuojanti bendrovės nekilnojamojo turto valdymą ir mažinanti sąnaudas. Taip bendrovė tikisi sutaupyti apie pusę milijono litų eksploatacinių išlaidų per metus.

„Lietuvos energija“ nusprendė išnuomoti pastatą Žvejų g. 14 Vilniuje, kur iki šiol buvo pagrindinė bendrovės būstinė.

Darbuotojai bus iškelti į gretimą bendrovei priklausantį pastatą Juozapavičiaus g. 13, kuriame, išsikėlus Turizmo departamentui ir Valstybinei Energetikos inspekcijai, atsirado laisvų patalpų. Taip pat planuojama išnuomoti bendrovei priklausančias Darbo medicinos skyriaus patalpas su visa įranga.

„Tai bendrovės veiklos efektyvinimo programos dalis. Veiklos išgryninimas – itin svarbus šios programos aspektas“, – sakė „Lietuvos energija“ valdybos pirmininkas Darius Masionis.

Pasak jo, šiuo metu, optimizuojant bendrovės atliekamas funkcijas, vyksta išsami bendrovės veiklų ir joms priskirtos materialinės bazės analizė.

D. Masionio teigimu, peržiūrint bendrovės turto kaštus kokybine ir kiekybine prasme, bus nustatytas optimalus nekilnojamojo turto kiekis, būtinas numatytoms bendrovės veikloms ir funkcijoms atlikti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų