Momentinėje loterijoje 75 tūkst. eurų laimėjusi kaišiadoriškė: tikėtis yra viena, o patikėti – kita

  • Teksto dydis:

Kaišiadoriškė Irena (vardas pakeistas laimėtojos prašymu) ne naujokė kalbant apie loterijas ir laimėjimus. Tačiau pastarąjį sykį sėkmės mastas moterį išmušė iš vėžių. Nutrynusi momentinės loterijos „UNO“ bilietą, žaidėja išvydo penkiaženklę sumą – ir sužinojo, jog laimėjo net 75 tūkst. eurų.

Bilietu pasilepino po darbingos dienos

Paprašyta pasidalinti laimingojo bilieto įsigijimo istorija, moteris pasakoja, kad buvo eilinė darbo diena.

„Užtrukau darbe, jaučiausi pavargusi. Bet vakare dar užsukau į parduotuvę nusipirkti maisto produktų. Na ir sugalvojau pasilepinti keliais loterijos bilietais“, – lemtingą sprendimą prisiminė moteris.

Tik įsėdusi į mašiną Irena tuos bilietus ir nutrynė. O po to sekė įvairių emocijų audra.

„Pirmiausia pagalvojau, jog nuo nuovargio mirguliuoja akyse. Tada pasiskambinau sūnui, o jis man patarė dar kartą pasiskaityti ant kitos bilieto pusės esančias taisykles. Sakau: aš ir taip tas taisykles puikiai žinau! – dabar jau juokdamasi apie tuometinį išgąstį pasakojo moteris. – Tada kilo mintis, kad reikia eiti patikrinti į terminalą. Bet miestelis mažas, visi visus pažįsta, tai netruks pasklisti kalbos… Tad susilaikiau ir tiesiog paskambinau į loterijos atstovybę.“

Loterijos atstovai patvirtino, kad kaišiadoriškę aplankė išskirtinė sėkmė. Tačiau net ir tada moteris dar nepatikėjo.

„Kadangi neturėjau galimybės iškart vykti į Vilnių, galutinai susitvarkyti su laimėjimu susijusių formalumų, tai ir kelios nemiegotos naktys buvo. Suprantama, kad visi žaidžiantys tikisi laimėti, bet kai taip atsitinka, patikėti nėra lengva. Atrodo, o jei leisiu sau patikėti, ir vis tik paaiškės, kad kažką ne taip supratau? Žodžiu, tiesą pripažinau tik tada, kai jau atvykau į atstovybę“, – dar šviežiais prisiminimais dalinosi 75 tūkst. eurų laimėtoja.

Suprantama, kad visi žaidžiantys tikisi laimėti, bet kai taip atsitinka, patikėti nėra lengva.

Sėkmė pritraukė sėkmę

Tiesa, Irenos artimuosius stambus laimėjimas nustebino mažiau nei ją pačią.

„Sūnus man labai gražiai pasakė, kad jis visada tikėjo, jog laimėsiu, ir kad tebuvo laiko klausimas, kada tas įvyks. Jis žino, kad loterijos man maloni pramoga, kuri lydi mane ne vienerius metus. Beje, po laimėjimo galvojau kurį laiką nebežaisti – maniau, kad savo sėkmę jau išnaudojau. Bet būtent sūnus pasiūlė pabandyti pasitikrinti. Na aš nusipirkau dar vieną „UNO“ bilietą – ir ką jūs manot – laimėjau 50 eurų“, – su džiaugsmu apie vieną po kito sekančius laimėjimus pasakoja moteris.

Laimėjimą skirs ir pramogoms, ir buičiai

Pasiteiravus, tai ką planuoja nuveikti su penkiaženkle suma, kaišiadoriškė pirmiausia kalba apie praktiškus dalykus, o galiausia – ir apie savęs palepinimą.

„Aš esu paprastas žmogus, kuriantis gyvenimą iš to, ką užsidirbu. Tad man papildomai atsiradusi tokia suma – yra labai didelė, tiesiog stebuklas. Pirmiausia, ją naudosiu buities pagerinimui – turiu sodybėlę, tai ten patogumus susitvarkysiu. Aišku vaikams kažkiek skirsiu finansinio dėmesio. O šiaip labai mėgstu sveikatinimo procedūras, tai būtinai vyksiu į Druskininkus, į kokią sanatoriją“, – pokalbį užbaigia laimėtoja.

Irenai įspūdingą prizą atnešusi momentinė loterija „UNO“ siūlo laimėjimus iki 75 tūkst. eurų. Su vienu bilietu galima laimėti 16 prizų, jie sumuojami. Bilieto kaina – 5 eurai. Įsigyti galima visose „Perlo“ ženklu pažymėtose prekybos vietose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linda Gibson

Linda Gibson portretas
Aš laimėjau 7 000 000 USD (septynis milijonus dolerių) Powerball loterijoje, pasinaudojau patarimu iš žmogaus, kuris kalbėjo apie šį puikų burtininką, vadinamą kunigu Salamiu, asmuo į tinklaraštį įdėjo liudijimą, kuriame padėkojo kunigui Salami, kaip jis padėjo jam laimėti loteriją. Jis buvo laimėjimo numeris, man buvo įdomu ir maniau, kad visa tai buvo pokštas, tik tada, kai nesusisiekiau su šiuo burtininku, kad pats sužinočiau, kaip tai veikia, nes aš daug išleidau pirkdamas bilietus ir niekada nieko nelaimėjau. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš tai padariau, o jis liepė palaukti 2 dienas, jis užburs laimėtus skaičius ir atsiųs juos man žaisti ir tikrai jis man atidavė laimėjimą. numeriai žaisti po 2 dienų darbo su laimingais skaičiais, Ar galite patikėti, kad mano vardas buvo pirmasis tarp laimėtojų po žaidimo. Jis man pasakė (mano sūnus viskas, ko man reikia, kad tu dėl manęs padarytum, tai pasirūpink, kad pasidalintum šiuo liudijimu su kitais, kad
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių