Pereiti į pagrindinį turinį

„NDX energija“ moko, kaip mušti „liūtuką“ (papildyta 13.37)

2009-07-23 19:35
„NDX energija“ moko, kaip mušti „liūtuką“ (papildyta 13.37)
„NDX energija“ moko, kaip mušti „liūtuką“ (papildyta 13.37) / ndxenergija.lt nuotr.

Privati „Leo LT“ dalininkė „NDX energija“ nutarė pašmaikštauti apie planus išardyti energetikos „liūtą“. Vadinamajam VP dešimtukui priklausančios įmonės interneto tinklapyje patalpintas žaidimas „išdresiruok liūtuką“.

Žaidimas paprastas - čaižyti botagu liūtuką, besislapstantį už palmių. Už kiekvieną pataikymą į iš už palmės išlindusį liūtuką žaidėjas gauna 50 taškų. Už pataikymą į liūtuką palmės viršūnėje - jau 100 taškų. O pataikius į liūtuką, žiūrintį į salos vidurį, jis liūtukas šoka per ten pakabintą žiedą, už ką žaidėjas gauna net 200 taškų. Liūtuką padresiravęs portalo žurnalistas po kelių bandymų surinko beveik 2 tūkst. taškų.

„Maximos“ savininkų bendrovė teigia, esą tai nėra niuksas Vyriasybei, ketinančiai geruoju ar bloguoju skirtis su „NDX energija“. Kaip portalui sakė bendrovės vadovas Ignas Staškevičius, taip verslininkai mėgina šiek tiek sumažinti apie „Leo LT“ tvyrančią įtampą.

„Mes paskelbėme tokią naujieną, kad savo svetainėje ne tik skelbiame „NDX energijos“ nuomonę įvairias klausimais, bet ir sudarome galimybę pažaisti tokį linksmą, paprastą žaidimą, kuris turėtų atgaivinti ir praskaidrinti diskusijas dėl „Leo LT“ likimo. Manome, kad per daug pykčio, per daug negatyvių nuotaikų, per daug kaltinimų susikaupę šia tema. Klausimas rimtas, bet linksmesnė gaida galėtų padėti pamatyti kitą kampą“, - aiškino VP dešimtuko narys.

Beje, I.Staškevičius prisipažino ir pats pamušęs liūtuką savo bendrovės interneto svetainėje. Verslininkas teigė, kad iki 2 tūkst. taškų jam pritrūko labai nedaug. „Radęs progą, gal pamėginsiu pagerinti rezultatą“, - sakė jis.

Vis dėlto ironijos valdžios atžvilgiu neišvengta. „Rekomenduojame šią pramogą atokvėpio nusipelniusiems Seimo nariams ir vasarą dar neatostogavusiems Energetikos ministerijos tarnautojams“, - sakoma žaidimą pristatančiame pranešime „NDX energijos“ tinklapyje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų