Pereiti į pagrindinį turinį

Nuo rugsėjo sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojams – 200 eurų parama poilsiui

2020-07-23 07:28

Nuo rugsėjo 1 dienos sveikatos priežiūros įstaigos darbuotojai, teikiantys sveikatos priežiūros paslaugas, turės galimybę pasinaudoti 200 eurų parama poilsiui Lietuvoje.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Projekto kūrėjų nuotr.

„Ta priemonė skirta mūsų vietinio verslo, turimo verslo parėmimui. Medikams yra skirta 200 eurų dotacija pailsėti (...) ir tuo pačiu paremti, žinoma, turizmo verslą. Priemonei skirta 10 mln. eurų, 50 tūkst. žmonių galės nuo rugsėjo 1 iki lapkričio 31 dienos atsipūsti“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė ekonomikos ir inovacijų ministras Rimantas Sinkevičius.

„Turime du tikslus – paremti verslą ir sukurti mokų pirkėją. Tai vienas tikslas. Iš kitos pusės – padėkoti“, – pridūrė jis.

Pasak jo, parama galės pasinaudoti licencijuoti medikai, kurių yra apie 35 tūkst., taip pat paramedikai, slaugytojų padėjėjai, laboratorijų darbuotojai. Savivaldybės turės pateikti tokių darbuotojų sąrašus.

„Prašau, kad savivaldybių merai patektų sąrašus tų žmonių, kurie neturi licencijų, yra nelicencijuota veikla. Bandysime pagal sąrašus suteikti kodus ir suteikti sąlygas pailsėti“, – sakė ministras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų