Pirmas kartas naujame automobilyje

  • Teksto dydis:

„Neįsijausk, Laimi!”, – linksmai šūktelėjo Audronė, drauge su vyru pirmą kartą važiuodama laimėtu visureigiu „VW Touareg“.

Pavasario pradžioje šeši „Teleloto“ žaidėjai laimėjo penkis automobilius „VW Golf S-Van“ ir vieną visureigį „VW Touareg“. Trys iš laimėtojų atvyko į saloną atsiimti savo naujųjų automobilių, o „Teleloto“ laidos vedėjas Tadas Rimgaila pakvietė juos išvažiuoti į gatves drauge su juo. Išvykų metu jis pakalbino laimėtojus.

Štai vieną „VW Golf S-Van“ laimėjo Janina iš Kupiškio. Moteris automobilį atsiėmė su sūnumi Juozu, kuris jai ir padovanojo laimingą bilietą. Laimėtoja prisipažino visada sekmadieniais žiūrinti „Teleloto“ laidą, palaikanti žaidėjus studijoje, o pati kitapus ekrano braukanti skaičius biliete.

„Pirmą kartą naujame automobilyje, neteko dar niekada“, – laimės neslėpė Janina, sėdėdama naujame „VW Golf S-Van“. Jos sūnus Juozas antrino, kad naujame automobilyje net kvepia kitaip. Tadui pasiteiravus, kas vairuos laimėtą „VW Golf S-Van“, Janina ir jos sūnus susižvalgė, nusišypsojo ir atsakė, kad tai dar bus sprendžiama.

Visureigį „VW Touareg“ laimėjo Laimutis iš Pakruojo, atsiimti jį atvykęs drauge su žmona Audrone. „Neišpasakytas jausmas“, – šypsodamasis sakė Laimutis, išvažiavęs į kelią naujuoju automobiliu. Išvykos metu jis taip pat prisipažino, kad visureigyje jaučiasi itin saugiai.

Dar keturis „VW Golf S-Van“ laimėjo Lidija iš Juodšilių kaimo, Stasys iš Palangos, Jolanta iš Kauno ir Konstancija iš Rietavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių