Po žinios iš Vyriausybės – prekybininkų atstovės reakcija: mums šokas

Grįžti į straipsnį

Patys kalti

Patys kalti portretas
Reiskia esate patenkinti gaunama kompensacija ir kitomis ismokomis, nes kitu atveju butu senai paruosti ieskiniai valstybei. Maziau kalbu, daugiau darbu. Pastebejau, dazniau snekama, žadama, bet galutinio rezultato nematyti. Miegate verslininkai. Kaip ir visi LT zmones, kaip marionetes, ka pasako, ta ir daro. Rytoj sugalvos mokesti uz ora, visiems bus gerai ir tyles, kentes. Poryt sugalvos mokesti uz isleistas organizmo dujas, vel tyles ir mokes. Atsibuskite zmones. Imkite pavyzdi is vokieciu, olandu, lenku, belgu, kitu vakaru valstybiu. Jie nebijo priesintis, nes ju kantrybe ne gelezine.

Lida

Lida portretas
Specialiai matyt ryte vienaip sako,vakare kitaip ,kad žmonės nesusigaudytu,pasimestu,tokia taktika.o iš tiesų juk akivaizdu,kad naikina smulkųjį versla

Anonimas

Anonimas portretas
keista kad nesvarstomas uzdarytos veiklos palaisnis atidarymas. vis norma kad butu banga ir kad zmones pultu i centrus parduotuves vienu metu kas ir didina uzsikretmu skaiciu tarp zmoniu. idimu kam tai naudinga .. krantinas..

Kol žmonės leisis durninami,

Kol žmonės leisis durninami, portretas
šis košmaras tęsis. O tęsis tol, kol valdžioj bus bobinčius viską sprendžiantis pagal kiekvienos mėnesinių ciklus. Tragedija, o ne valdžia.

Gat

Gat portretas
Cituoju: "Suprantame atvejų didėjimo problematiką, tačiau iš kitos pusės nelabai suprantame, kuo čia ta likusi neatidaryta prekyba, yra dėta“, – Ko čia nesuprasti? Tuo, kad padidėtų užsikrėtusiųjų skaičius dar labiau ir sparčiau. Apsimeta, kad nesupranta. Apgailėtina.

Romas

Romas portretas
Tik Akropolio "maximose" viruso nėra. Visose kituose parduotuvėse ant kiekvieno kampo. Kiek jums maximistai sumokėjo ?

jadze is ariogalos be dantu

jadze is ariogalos be dantu portretas
tikslas suzlugdyti smulku versla moksla ir medicina

*****

***** portretas
Jei prekybininkai platina virusą , tai gal reikia UŽDARYTI DIDŽIUOSIUS PREKYBCENTRIUS ? Palikti dirbti tik mažytes , kurios ir per pirmą karantiną sugebėjo valdyti pirkėjų srautus : įeina po vieną , greit aptarnauja , tada eina kitas . Eilė laukia . O dabar didieji klesti , o mažiukai baigia užsilenkti ? Alio , PIŠ ir Armonaite , keiskite " žaidimo taisykles " ar bijote didžiųjų nemalonės ? Pati blogiausia vyriausybė !!!

prekybininkai ir platina virusą

prekybininkai ir platina virusą  portretas
prekybininkai ir platina virusą...... prieš Velykas baisu parduotuvėse ....per galvas brovėsi pirkėjai ..... ir TURIME virš 1 100 užsikrėtusių ....rytoj bus ... virš 1 500.... Tai ką tie Prekybininkai meluoja ...dar bažnyčios prisidėjo , nes per Velykas buvo pilnos ..... jaunimas būriais šventė

J

J portretas
Gali viską uždaryti nedirbti kol bankrutuos,čia viską lemia žmonių abejingumas jeigu niekas nesisaugoja

*****

***** portretas
Seniai galvoju ir rašau - ši konservatorių , liberalų , laisvų valdžia su I. Šimonytės vyriausybe yra pati blogiausia per 31 m . Dirbti nenori , nesugeba , gebėjimų nerasta . Uždarė ir sėdėkite . 4 mėn karantino ?

Paulius

Paulius portretas
Valdžia tyčia padidino užsikretusiu skaičius , padidindami atliktu testu skaičiu . (

pilietis

pilietis portretas
Vyrineturi tvirtos nuomones. Kas valanda keiciasi ju nuomones.Liaudis tuoj su sakem iseis

Galerijos

Daugiau straipsnių