Prasideda aviacijos vasaros sezonas, jame – 80 krypčių

  • Teksto dydis:

Paskutinį kovo sekmadienį prasidedant aviacijos vasaros sezonui, Lietuvos oro uostuose suplanuota 80 tiesioginių reguliarių krypčių.

Lietuvos oro uostų aviacinių paslaugų vadovo Aurimo Stikliūno teigimu, vasaros sezono metu keleivių ir skrydžių skaičius toliau turėtų augti.

„Lietuvos oro uostuose stebime kas savaitę augančius skrydžių ir keleivių srautus. Kartu su vasaros sezono pradžia tikimės dar spartesnio atsigavimo. Prie to neišvengiamai prisidės ne tik prasidėjęs atostogų sezonas, bet ir išaugusi krypčių pasiūla keleiviams“, – pranešime teigė A. Stikliūnas.

Nuo kovo 27 dienos į Barseloną skraidins „Wizz Air“, o „Norwegian Air Shuttle“ – į Stokholmą. „Wizz Air“ nuo kovo 28 dienos atnaujina skrydžius į Donkasterį, Jerevaną, o nuo kovo 29 dienos – į Belfastą. Be to, nuo kovo 25 dienos „Wizz Air“ pradėjo skrydžius į Splitą Kroatijoje.

Nuo kovo 28 dienos Latvijos oro bendrovė „Air Baltic“ atnaujins skrydžius iš Vilniaus į Gatviko oro uostą, Lenkijos LOT skraidins į Londono Sičio oro uostą.

Kovo 29 dieną suplanuoti „Wizz Air“ skrydžiai į Nicą ir Bilundą, „Ryanair“ ir „Wizz Air“ – į Atėnus, o „Air Baltic“ – į Dubliną.

Nuo kovo 30 dienos grįš „Ryanair“ skrydžiai į Korfu salą, Maltą, „Ryanair“ ir „Wizz Air“ skrydžiai į Milaną bei pastarųjų ir „Air Baltic“ skrydžiai į Paryžių. Be to, Šveicarijos oro bendrovė „Swiss“ pradės skrydžius į Ciurichą.

Kauno oro uoste nuo kovo 28 dienos „Wizz Air“ atnaujins skrydžius į Eindhoveną, „Ryanair“ – į Neapolį, nuo kovo 29 dienos – į Briuselį, nuo balandžio 2 dienos – į Maljorką ir Riminį bei Rodo salą.

Palangos oro uoste „Ryanair“ skraidins į Dubliną, „Ryanair“ ir „Wizz Air“ – į Londoną, „Norwegian Air Shuttle“ ir SAS – į Oslą. Taip pat vyks „Air Baltic“ skrydžiai į Rygą, SAS – į Kopenhagą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

prasideda

prasideda portretas
Palangos oro uostas tik darbininkus :) skraidins. Jokios poilsinės krypties :) Pramoninis oro uostas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių