R. Karbauskis: biudžetas atitiks visuomenės lūkesčius

Seimui antradienį ketinant balsuoti dėl kitų metų biudžeto, Seimo valdančiųjų „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, kad biudžetas atitiks didžiosios visuomenės dalies lūkesčius.

„Aš manau, kad tai bus biudžetas, kuris atitiks didžiosios dalies visuomenės poreikį, lūkesčius. Padaryta maksimaliai per tuos keturis metus, kad visų visuomenės grupių gyvenimas pagerėtų tose sąlygose, kokios yra šitoje valstybėje“, – žurnalistams Seime antradienį sakė R. Karbauskis.

„Mes tikrai padarėme taip, kad korupcija ir valdžia nebėra sinonimai, o visas lėšas, kurias valstybė sugeba surinkti, mes skiriame visuomenės poreikiams“, – pridūrė jis.

Vyriausybė pirmadienį pritarė siūlymui vaiko pinigus didinti iki 60 eurų ir iki 100 eurų daugiavaikėms šeimoms, o lėšų tam rado įšaldydama nepanaudotas Kelių ir Klimato kaitos programų lėšas.

Aiškindamas, kodėl buvo nutarta įšaldyti šias lėšas, R. Karbauskis teigė, kad dėl to kaltas buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis.

„R. Masiulis, kuris ilgą laikotarpį vadovavo ministerijai, padarė maksimaliai, kad sužlugdytų šitą programą. Mūsų skaičiavimais, jei neklystu, neišasfaltuota apie 1 tūkst. kilometrų kelių, kuriems buvo skirti pinigai“, – teigė „valstiečių“ lyderis.

Kitų metų biudžeto projektą Seimas ketina tvirtinti antradienį. Pirmadienį Vyriausybė Seimui pateikė galutinį biudžeto variantą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Tai, kad neatitinka visuomenės lūkesčių. Karbauskis gina tik savo ir kitų oligarchų turtus

Jonui , švieskitės ,

Jonui , švieskitės ,  portretas
Vyriausybė ir seimas kainų ,,,nedalina ,, , jei ką .... vyriausybė net bando jas ,, kontroliuoti ,, tik koks ,,viarslininkų ,, pasipriešinimas vyksta ...taip greit pamiršote ar net nežinote ?

JONAS

JONAS portretas
Biudzetas jums dabar kaip masalas laimeti sekancius rinkimus.dalinsite ir i desine ir i kaire kartu pakeldami dvigubai kainas ir mokescius.Bukiems valio,mastantiems graudu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių