R. Karbauskis žada kompromisą su koalicijos partneriais dėl vaiko pinigų

Valdančiųjų „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, kad reaguojant į koalicijos partnerių pastabas dėl nepakankamai augančių vaiko pinigų, bus ieškoma kompromiso.

„Buvo pasakyta mūsų koalicijos partnerių griežta pozicija tuo klausimu, matyt, bus ieškoma kompromiso“, – žurnalistams Seime trečiadienį sakė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas.

Taip jis kalbėjo koalicijos partnerių „socialdarbiečių“ pirmininkui Gediminui Kirkilui pareiškus, kad vaiko pinigus kitąmet siūloma didinti per mažai, lyginant su vasarą pasirašyta koalicijos sutartimi.

Vyriausybė pasiūlė universaliąją išmoką vaikui 2020 metais padidinti nuo 50 iki 60 eurų, o vaiko pinigai neįgaliems, gausių ir nepasiturinčių šeimų vaikams – nuo 70 iki 100 eurų.

Sutartį dėl valdančiosios koalicijos šiemet vasarą pasirašę „valstiečiai“, „socialdarbiečiai“, „tvarkiečiai“ ir Lenkų rinkimų akcija sutarė siekti, kad universalioji išmoka būtų 70 eurų.

R. Karbauskis išsamiai nekomentavo Vyriausybės trečiadienį Seimui pateikto kitų metų valstybės biudžeto projekto, tačiau teigė, kad „Seime derinant biudžeto projektą su mūsų prioritetais kažkiek jis skirsis“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
pritariu Jo vienas protingas komentaras tikrai nereikia vaiko pinigų nes juos gauna ir turčiai ir tinginiai visi vienintelis šaltinis gėriau gyventi didinti atlyginimus ir turiu mintyje ne tik biudžetininkams kuriuos moka iš biudžeto o apie versle dirbančius kai algos bus padorois bus ir biudžete pinigų ir pensijos didės ir pašalpų nereikės ir gyvenimas nebus pašalpinis o bus orus o visų tinginių ir girtuoklių nėra ko remti juk jie tokį gyvenimą renkasi

liga

liga portretas
nejau nieks nemato zmogui su sveikata blogai ir pozymiai kasdien vis daugiau ir daugiau pastebimi laikas pas veryga bet ir tas laiko neturi kovoja su vejo malunais

kuo toliau

kuo toliau portretas
tuo įdomiau, nereikia kabinti morkos prieš nosį-vaiko pinigų ir pensijų jei jų padidėjimas siejamas su naujais mokesčiais, kurie tiesiogiai sąlygos papildomų išlaidų (mokesčių ar jų padarinių) susidarymą. pirmiausia , labai svarbus valstybės kontrolės pastebėjimai apie tratinamus jau renkamus mokesčius 200 mln, kuriuos galima paimti čia ir dabar ir apie pastoviai dingstančius 700 mln. tikėtina valstybės kontrolė sako vadinasi žino, kodėl neįsiklausoma? , o tendencingai kuriami nauji mokesčių modeliai. Tokiu būdu kuriami nauji administruojančiųjų šiltos vietos, na tada nafik
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių