Rinką jau pasiekė per 1,26 mln. litrų dezinfekanto rankoms

  • Teksto dydis:

Kovo 24-27 dienomis Lietuvoje buvo pagaminta ir prekybai pateikta dar beveik 386 tūkst. litrų dezinfekcinio skysčio. Iš viso nuo kovo 6 dienos rinką pasiekė per 1,26 mln. litrų dezinfekanto rankoms.

Ankstesnė, kovo 19-23 dienomis, pagaminta dezinfekcinio skysčio partija sudarė beveik 300 tūkst. litrų dezinfekcinio skysčio. Tad gamybos mastai didėja, leidimus dezinfekciniam skysčiui gaminti turinčios įmonės ir toliau stengiasi užtikrinti gyventojų ir valstybės poreikį.

Iš 36-ių leidimus gaminti dezinfekcinį skystį turinčių įmonių šiandienai jį tiekia 15, tad greitu metu aprūpinimas šiuo produktu bus dar didesnis. Be jau anksčiau minėtų įmonių, dezinfekcinį skystį pradėjo gaminti įmonės „Valentis“ ir „Sanobiotec“.

Visas Lietuvos gamintojų gaminamas dezinfekcinis skystis yra gaminamas pagal SAM pateiktą ir Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) rekomenduojamą cheminę formulę, tad atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ans

Ans portretas
Nuo sito skyscio rankos balt pradeda ir sauset, reik geli naudoti...

Kaunietė

Kaunietė portretas
Tai kur jo rasti parduotuvėje ar vaistinėje

AŠ portretas
Kur litrais ta skysti dėti? Turime 3 mažus buteliukus Salicilio spirito ir per akis jo gana.Rankas plauti namuose reikia muilų ,o ne spiritų.Tik rankenas ,automobilio vairą ,telefonus,interneto pelę nuvalyti mums jo gana.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių