Seimas leido susirinkimus šaukti penktadaliui daugiabučių gyventojų

Sušaukti visuotinį daugiabučio bendrijos susirinkimą bus paprasčiau – nuo 2023 metų kovo juos galės šaukti penktadalis gyventojų, o ne ketvirtadalis, kaip dabar.

Seimas antradienį priėmė tai numatančias Daugiabučių gyvenamųjų namų ir kitos paskirties pastatų savininkų bendrijų įstatymo pataisas: už balsavo 88 Seimo nariai, prieš buvo vienas, o penki susilaikė. 

Pataisą inicijavęs Ekonomikos komitete dirbantis konservatorius Mindaugas Skritulskas sako, kad dabar nustatyti per aukšti reikalavimai bendrijoms, todėl dažnai jos negali efektyviai funkcionuoti.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kam

o kam portretas
tik penktadaliui? Dawai tik pirmininkui ir buhalteriui dalyvaujant. Kaip visada. Paskui pereis butus surinks iš saviškiu parašus /na tu katri nemoka mokesčiu už paslauga remt pirmininka / ir tvarkelė :D.Visteik joks įstatymas ar kontrolė niekad nieko netikrina ir nekontroliuoja ką išdarinėja toki vagys įsitaisę su visa gauja ;D . O jei rimtai tai niekingas toks seimas kuris specialiai neįpareigoja teisėsaugą dirbt savo darbą gaudant namų valdų, NB, daugiamečių žulikų-banditų o sugalvoja sugamint va toki suda-nieka

varle

varle portretas
alio ka jus sau leidziate kaip gali 70 ar 80m etu gyventojas lakstyti pagal kieviena susirinkima ka jus smegeneliu jau neturite o ko ten eiti jei taves niekas negirdi oranizatoriai turi is anksto savo nuosprendzius ir jais vadovauja kas cia prisigalvojo kad balkonai ne gyventoju nuosavybe dabar pas rebovacija ir uz balkonus man priskaiciavo 10 tukstanciu o tai kieno jis yra o as mokesiu durniu laivas

:)))

:))) portretas
O dėl REFERENDUMUI reikalingo parašų skaičiau mažinimo , jums pritariu ! Deja , liberkonservatoriams ir likusiems liberiams , tokie klausimai nerūpi .
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių