Seime liko vienas žingsnis įteisinti, kad nesiskiepiję darbuotojai mokėtų už testus

Grįžti į straipsnį

Atsakymas dėdėi Ignui

Atsakymas dėdėi Ignui portretas
Dėdė Ignas, tai, kad labai didelė dalis žmonių, kurie nepasiskiepije, testuojasi. Ko jūs bijiote? Ko jums bijot, jeigu pas žmones yra neigiami atsakymai ir jie neserga ? O nebijot, tų "pasiskiepijusių" kurie serga visiškai lengva forma, ir nešioja ta virusą, kaip tik nori. Aišku, mokslu reikia tikėti nu ir reikia skiepytis, bet nereikia daryti to "priverstine" forma. Žmogus, kuris nesiskiepija, jam galimai dzin dėl savęs, tačiau jis su testavimu, saugo kitus žmones(kad laisva forma nenešiotu to viruso). Ponas Ignai, galit atsiust man tokia informacija, kuri patvirtintu, kad su žmogus pasiskiepijes, jis 100% nesusirgs, neužkrės kito ir t.t? Nes iš jūsų argumentavimu, panašu, kad jūs tai kažkur perskaitėte ir pilnai tuo tikite.

manau

manau portretas
Dėdei Ignui smegenų sukalkėjimas.

dėde Ignai,

dėde Ignai, portretas
tu, kaip sugedęs patefonas - ir tikras marabu. Ne tas marabu, kur begemotą laikė už rankos, bet tas marabu, kur tvartuke ant laktos tupi.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Labai teisingas žingsnis, gal, patuštinę kišenes, privers padirbėti smegenis. Taigi - nebūkite begemoiais ir nebijokite skiepų. O mane šiurpas purto, kai jaučiu, kad šalimais trainiojasi neskiepyti kovido platintojai. O kodėl gi aš privalau dėvėti kaukes, turėti papildomų nepatogumų įeinant į visuomenines įstaigas, transporto priemones, bijoti užkrato nešiotojų, vėl tikėtis karantino? Ir tik dėl tuščio ,,kvakserių" pasipūtimo.

Nemokėsiu,

Nemokėsiu, portretas
apsitrieskit kulnis.

taip

taip portretas
si setonvasaline simbestija veikia pagal svabmodeli su dulkklonu mazina populiacija siuo priverstyniu marmalu ir pagal jo rusis nustato kam kokia skirt taip atrenkami asmenys pagal kasta ir tai jau fa sistyne diktatura======

tai

tai portretas
Puiku, galėsite dirbti patys, tuo labiau, kad subadyti triušiai krenta nuo covid kaip lapai rudeniniam vėjyje :)

Galerijos

Daugiau straipsnių