Šiferio stogus nauja danga šiemet pasikeis per 8 tūkst. gyventojų

Šiemet asbestinio šiferio stogus pakeisti nauja danga ketina per 8 tūkst. šia parama nusprendusių pasinaudoti žmonių.

Pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007-2013 metų programos (KPP) priemonės „Kaimo atnaujinimas ir plėtra“ veiklą „Asbestinių stogų dangos keitimas“ Nacionalinei mokėjimo agentūrai buvo pateiktos 8039 paraiškos, kuriose prašoma daugiau kaip 50,3 mln. litų, penktadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Šiuo metu parama patvirtinta maždaug 7670 pareiškėjų. Dar apie 170 paraiškų vertinama - laukiama, kol pareiškėjai patikslins reikiamus duomenis.170 paraiškų buvo išregistruotos pačių pareiškėjų prašymu, o 28 paraiškos atmestos, nes neatitiko tinkamumo kriterijų.

Parama teikiama tik kaimo gyventojams, todėl daugiausia paraiškų buvo atmesta dėl to, kad pareiškėjai savo gyvenamąją vietą deklaravo mieste.


Šiame straipsnyje: šiferisšiferinis stogas

NAUJAUSI KOMENTARAI

cirkas

cirkas portretas
kodel stogu keitimas prastumtas tik kaime?Gal z.u. ministras tuo suinteresuotas?Mieste taip pat daug tu stogu

666

666 portretas
todėl kad daugiau būtu sergančių . pasidomėkit kiek šiferinių asbestinių stogo dangų pakeitusios savivaldybės ir kas daroma kad jas pakeisti . Kiek matom pinigėliai plaunami per kitas vieteles .

Jonas

Jonas portretas
Kaip atrodys didieji ir mažieji Lietuvos miestai ir miesteliai, kai Lietuvos kaimuose pakeisime šiferinius stogus, o miestuose liks šimtai tūkstančių pilkų/kiti jau vos gyvi/ šiferinių stogų. Kažkokia tai nęsamonė: kaimuose, kur keičiami šif.stogai gyvena šimtus kartų mažiau žmonių negu miestuose. Nejaugi visa šita daroma dėl kaimo turizmo???. Bet juk miestus lanko tūkstančiai daugiau žmonių iš viso pasaulio. Turbūt kažkas prasuko savo gerą bizniuką....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių