Siūlymas didiesiems prekybos centrams – nedirbti Vasario 16-ąją

Grįžti į straipsnį

Lina

Lina portretas
Zinoma kad ne!!! Ar pardavėjams Vasario 16 ne švente?! Jie kaip ir visi mes nori švęsti ,linksmintis ir ilsėtis !!!

Geradėjas

Geradėjas portretas
Ką tie tomilinai aplamai veikia Seime, ar turi nors menką supratimą apie rinką ir jos dėsnius. Taip, yra daug švenčių, bet žmonės, kurie dirba aptarnavimo sektoriuje, žino, kur įsidarbino, dirba " slenkamu" darbo grafiku, yra poilsio dienos, yra darbo dienos. Švenčių dienomis galima sutrumpinti darbo laiką. Lietuva nėra tokia turtinga šalis, kad galėtų sau leisti tiek šventinių nedarbo dienų. Pagaliau yra bendrovių akcininkai, vadovai, yra kam ir be tomilinų nuspręsti kaip jiems dirbti ir poilsiauti.

Gal užsičiaupsi vieną sykį, Tomilinai

Gal užsičiaupsi vieną sykį, Tomilinai portretas
Gera tau vis nesamones sugalvot kai tavo rūra pilna pilna milijonų. Kodėl tau nerūpi paprasti žmonės, prekybininkai, kai jie nedirbs , tai negaus ir pinigėlių, dėlto apie tai nepagalvoji kaip jiem išgyvent, prekybininkai nori taip pat būti ir sotūs, ir apsirenge, ir komunalinius mokesčius sumokėje. Jeigu jie nedirbs per Vasario 16, Lapkričio 1, tai ir nieko negaus, nei kapeikos, ar bent tamsta Tomilinai apie tai pagalvoji, o tau pačiam geriausia iš vis nedirbt, nes apšales milijonais, ir geriau patylėtum.

stogas vaziuoja

stogas vaziuoja portretas
tam tomilinui jau visi darbai nudirbti o rinkimai ant nosies darbu rezultatas apsoliutus nulis tai ir siulo ka susapnavo

Tiktų

Tiktų portretas
Labai tiktų tuo pačiu ir pakeisti Lietuvos pavadinimą į Drauduvos. Lietuvos kaip valstybės lyg ir nėra- jau du metai vyriausi šalies vadai neišstena suprantamo atsakymo į Laisvės premijos laureatės sesės Nijolės klausimą- ar gyva mergaitė. Jau senovės išminčiai teigė, kad valstybė be teisingumo- tik banditų gauja. O gaujos gimimo dienos švęsti lyg ir nėra prasmės, tuo labiau uždarinėti prekybos centrus... Velykos- visai kitokia šventė, ir valstiečiams nėra ko klijuotis prie jos. Kai jūsų mąstyme atsiras bent kiek krikščioniško mąstymo, meilės artimam- tada galėsite gretintis prie tokios šventės.

...

... portretas
vergai turi dirbt .

ne

ne   portretas
ne

Galerijos

Daugiau straipsnių