Siuntos į Švediją: penki dažnai kurjeriams užduodami klausimai

  • Teksto dydis:

Švedija – populiari kryptis ne tik kelionėms, bet ir siuntų siuntimui. Lietuvoje netrūksta įmonių, vystančių e. prekybą Skandinavijos šalyse, o dažnas turi ir draugų ar giminaičių, persikėlusių ten gyventi, mokytis, dirbti. Todėl visai nenuostabu, kad kurjeriai ar šių tarpininkai sulaukia klausimų apie įvairiausių siuntinių gabenimą į šią šalį.

Toliau rasite atsakymus į penkis dažnai kurjeriams užduodamus klausimus, susijusius su daiktų kelionėmis į Švediją.

Koks patogiausias, greičiausias būdas siųsti siuntas?

Vieno atsakymo čia nėra, mat siuntimo būdas priklauso nuo pačios siuntos ir lūkesčių. Svarbiausias uždavinys – susirasti patikimus kurjerius. Jie pasiūlys geriausius variantus, kurie leis nugabenti daiktus saugiai ir laiku. Tiesa, šiandien gero kainos ir kokybės santykio išties verta dairytis kurjerių tarpininkų sugeneruojamuose pasiūlymuose. Kaip jau supratote, kurjerių tarpininkai, kurie dirba su skirtingomis kurjerių įmonėmis, gali pasiūlyti skirtingus variantus, o jūs – pasirenkate patogiausią jums.

Sumanu patikėti daiktų kelionę novatoriškiems paslaugos teikėjams, kurie siūlo įvairius įrankius ir funkcijas, lanksčius sprendimus. Visą siuntimo kelionę aiškiu ir patogiu procesu paverčia:

* siuntų kainos skaičiuoklė;

* tūrinio svorio skaičiuoklė;

* patogus siuntų sekimas;

* skirtingų mokėjimo būdų pasirinkimas;

* e. parduotuvių sąsaja (verslui);

* kt.

Beje, kalbant apie elektroninių parduotuvių sąsają verslui – jei turite ar planuojate pradėti e. prekybos verslą, tai yra daug laiko sutaupantis ir daugiau aiškumo įnešiantis įrankis. Šis leis optimizuoti kasdienius procesus.

Kaip tik dairotės, kas galėtų saugiai ir greitai pristatyti jūsų siuntą į Švediją? Daugiau informacijos bei kainų skaičiuoklę rasite čia: www.siuskpigiau.lt.

Kiek kainuoja siuntų į Švediją pristatymas?

Kaina, kaip ir siunčiant siuntas į kitas šalis, priklauso nuo kelių niuansų. Visų pirma – kokio dydžio ir tipo yra pats siuntinys. Pavyzdžiui, siunčiate nedidelę dėžutę ar aktualus gabenimas paletėse. Kainą taip pat lemia elementarus siuntinio pristatymo tipas – skubus ar standartinis. Vis dėlto, jei norite sutaupyti, verta dairytis kurjerių tarpininkų. Jų platformoje, nusistatę laiką, kryptį, siuntos svorį ir kitus pagrindinius duomenis, matysite tikslias skirtingų vežėjų siūlomas kainas. Žinoma, paslaugos teikėjas tokiu atveju turi turėti integruotą siuntų kainos skaičiuoklę. Nepamirškite ir siuntos draudimo.

Kokios kryptys populiariausios?

Natūralu, kad populiariausios kryptys yra didžiausi Švedijos miestai, pavyzdžiui, Stokholmas, Geterborgas, Malmė. Tačiau profesionalai pristato daiktus ir į mažesnius miestelius, tokius kaip Vesterosas, Erebru, Upsalas ir kiti. Nors Švedijos gyventojų tankis yra vienas mažiausių, rinkos ekspertai siuntinius pristato tiek į pagrindinius, tiek į nuošalius miestus, gyvenvietes.

Ar įmanoma siuntas siųsti į už Poliarinio rato esančias vietas?

Taip, rinkos profesionalai siūlo ir siuntų gabenimo į už Poliarinio rato esančias vietoves paslaugą. Šiandien, kai vis populiarėja įvairūs žygiai unikaliuose pasaulio kampeliuose, ši paslauga gali būti itin aktuali keliautojams, žygeiviams. Puikus pavyzdys – garsusis Švedijos Karalių kelias / takas (Kungsleden). Tiesa, jei aktuali lokacija yra nutolusių vietovių sąraše, už daiktų gabenimą, natūralu, gali tekti sumokėti kiek daugiau.

Kiek laiko trunka pristatymas?

Atsižvelgdami į savo asmeninius pristatymo laiko poreikius, galite pasirinkti atitinkamą siuntimo tipą – skubų arba standartinį. Žinoma, kelionės laikas priklauso ir nuo siuntėjo bei gavėjo buvimo vietos. Jeigu pasirinksite skubų pristatymo būdą, tikėtina, kad pristatymas truks apie 1–3 darbo dienas. Standartinis gali trukti apie 3–7 darbo dienas. Geriausia tai, kad vidutinę kelionės trukmę jūs matysite ir kainų skaičiuoklės įrankio sugeneruotuose užklausos rezultatuose. Norite sužinoti tikslesnę datą? Visuomet galite klausti pasirinkto paslaugos teikėjo.

Turėkite omenyje, kad net pasirinkus modernų paslaugos teikėją, sklandi ir greita daiktų kelionė iš dalies priklauso ir nuo jūsų pačių. Visuomet pasidomėkite šalies pateikiamu draudžiamų daiktų sąrašu, draudimo galimybėmis, galiausiai, pakavimo subtilybėmis. Visą aktualią informaciją dažniausiai savo interneto svetainėje pateikia ir pats paslaugos teikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių