Pereiti į pagrindinį turinį

„Snoras“ platina fiksuotų palūkanų obligacijas litais ir eurais

2009-08-10 18:09
„Snoras“ platina fiksuotų palūkanų obligacijas litais ir eurais
„Snoras“ platina fiksuotų palūkanų obligacijas litais ir eurais / Tomo Urbelionio (BFL) nuotr.

Nuo rugpjūčio 10 iki rugsėjo 4 d. bankas „Snoras“ platina dvi vienerių metų trukmės fiksuotų palūkanų obligacijų emisijas. Už obligacijas, įsigytas litais, bankas siūlo 10 proc., o eurais - 8 proc. metinių palūkanų.

Banko platinamos obligacijos yra lankstus taupymo produktas, leidžiantis uždirbti daugiau nei pinigus kaupiant terminuotajame indėlyje. Investuoti galima mažomis sumomis - atitinkamai nuo 100 litų arba 100 eurų, įsigyjant vieną obligaciją. Obligacijos bus išperkamos ir sukauptos palūkanos išmokamos 2010 m. rugsėjo 13 d.

Pagrindinis šių vertybinių popierių privalumas yra galimybė juos parduoti anksčiau laiko, neprarandant sukauptų palūkanų. Minimalus obligacijų išlaikymo terminas, norint gauti palūkanas, yra 28 dienos nuo jų įsigaliojimo dienos. Banko šiuo metu platinamų emisijų įsigaliojimo data yra rugsėjo 7 d., taigi įsigytas obligacijas parduoti bankui, neprarandant sukauptų palūkanų, bus galima nuo spalio 5 d.

Bankas netaiko nei obligacijų įsigijimo, nei išankstinio pardavimo mokesčių. Kaip ir visuomet, obligacijų platinimo laikotarpiu kaina yra kintanti - kuo anksčiau klientas perka vertybinius popierius, tuo mažiau moka.

Obligacijos eurais ir litais platinamos visuose banko klientų aptarnavimo padaliniuose: filialuose, filialų skyriuose ir mini bankuose („snoriukuose“). Konsultacijas ir rekomendacijas taip pat teikia ir banko Finansų maklerio departamentas. Su naujosios obligacijų emisijos sąlygomis susipažinti galima ir banko internetiniame puslapyje www.snoras.lt bei paskambinus nemokamu banko informacijos telefonu nr.: 8 800 27272.  

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų