Pereiti į pagrindinį turinį

"Tez tour" – 15 metų

2009-12-12 05:00
Svečiai: kelionių organizatoriaus gimtadienį Egipte paminėjo per 1 tūkst. žmonių.
Svečiai: kelionių organizatoriaus gimtadienį Egipte paminėjo per 1 tūkst. žmonių. / "Tez tour" nuotr.

Nepaisant pasaulinių ekonominių poslinkių, tarptautinis kelionių organizatorius "Tez tour" savo 15-ąjį gimtadienį atšventė Egipte, Šarm El Šeicho kurorte. Net keturias dienas trukusi šventė savo mastu ir reginiais apstulbino renginio svečius.

Iš viso į Egiptą susirinko per 1 tūkst. svečių – visų įmonių grupės atstovybių darbuotojai, partneriai, geriausi agentai bei agentūrų darbuotojai. Iš Lietuvos vyko 80 žmonių. Solidaus jubiliejaus proga visi svečiai buvo ne tik aprūpinti aukštos klasės aptarnavimu, bet ir galėjo mėgautis gala koncertu po atviru dangumi, havajietišku ir brazilišku karnavalu bei ugnies šou, taip pat linksmintis šventinėje naktinio klubo "Pacha" diskotekoje.

"Manau, bendrovė, kuri švenčia 15-ąjį gimtadienį, gali drąsiai pasigirti sukaupta naudinga patirtimi, padėsiančia ne tik sėkmingai vystyti tolesnį verslą, bet ir ryžtis naujiems iššūkiams, kurie, be abejo, būtų orientuoti į partnerių bei klientų lojalumą, taip pat aukštos paslaugų kokybės išlaikymą ir gerinimą, patikimo ir atsakingo kelionių organizatoriaus įvaizdžio palaikymą", – teigė "Tez tour" vadovas Aleksandras Sukovas.

"Tez tour" įmonių grupė vienija 20 tarptautinių bendrovių. Bendra "Tez tour" ir "Amaros" viešbučių tinklo apyvarta 2008 m. siekė 5 mlrd. litų, o pelnas – 151 mln. litų. "Tez tour" indėlis sudarė didžiąją minėtų rodiklių dalį: apyvarta – 4,6 mlrd. litų, o pelnas – 85,4 mln. litų. "Tez tour" įmonių grupė patenka į pagrindinių Europos kelionių organizatorių, tokių kaip "Tui", "Thomas Cook" bei "Thompson", penketuką.

"Tez tour" valdo gerai pasaulyje žinomo prekės ženklo "Amara World" viešbučių tinklą ir bendradarbiauja su rinkos lyderėmis pasaulinėmis viešbučių grupėmis, tokiomis kaip "Marriott.", "Sheraton", "Le Meridien", "Sol Meliá", "Princess", "Hilton", "Kempinski" ir kt.

Savo jubiliejaus proga "Tez tour" Lietuvoje visą gruodį kiekvieną dieną savo klientams dovanoja puikią staigmeną – neįtikimą dienos pasiūlymą. Ypač pigią kelionę žadama pasiūlyti vis kita kryptimi, tad aplankyti svajonių šalį padedant "Tez tour" tampa labai paprasta.

Pasinaudoję "Tez tour" gimtadienio akcija už ypač mažą kainą galės aplankyti Tailandą, Tenerifės salą arba Egipto Hurgados ir Šarm El Šeicho kurortus.

Naujoves vertinantys ir laiką taupantys žmonės keliones gali įsigyti net neišėję iš namų, pakanka apsilankyti interneto svetainėje www.teztour.lt. Tarptautinis kelionių organizatorius "Tez tour" naudojasi naujausiomis technologijomis, todėl gali klientams pasiūlyti greitą vietų rezervaciją lėktuvuose ir viešbučiuose bei užtikrinti greitą ir saugų pervežimą oro transportu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų