Tyrimas: kodėl mamos perka internetu?

Spaudoje ir televizijoje nemažai diskutuota apie priežastis, skatinančias vis daugiau žmonių apsipirkti internetu, o ne tradicinėse prekybos vietose. Mamos, auginančios mažus vaikus, sudaro nemažą dalį tokių pirkėjų. Taigi kokios priežastys skatina mamytes rinktis prekes virtualioje erdvėje?

„Išaugtų” daiktų turgelis musumazyliai.lt pakalbino mamas apie privalumus perkant internetu ir sudarė svarbiausių priežasčių sąrašą:

  1. Tai patogu! Perkant internetu nereikia sukti galvos, su kuo palikti mažylį, jei jis dar per mažas būti vienas. Pristatymo į namus galimybė taip pat itin aktuali perkant dideliais kiekiais, mat nereikia pačiai nešti pirkinių.

  2. Platesnis pasirinkimas! Internete galima iškart palyginti kelių parduotuvių asortimentą. Tai ypač naudinga, ieškant tinkamų sauskelnių ar kitų dažnai naudojamų pirmojo būtinumo prekių.

  3. Puikus kainos ir kokybės santykis! Kadangi mažyliai itin greitai “išauga” drabužius, šiuolaikiškos mamos ieško geriausio kainos ir kokybės santykio. Internetu užsakytos prekės kokybe nenusileidžia randamoms prekybos centruose, o dažnai jas net ir lenkia.

  4. Sutaupau laiko! Modernioms mamoms itin svarbu apsipirkti kuo greičiau - internetu tą galima padaryti per kelias minutes, kai tuo tarpu parduotuvėse sugaištama mažiausiai valanda laiko.

  5. Pirkti internetu - sveika! Mamos itin pabrėžia šį virtualių prekybos vietų privalumą šaltuoju sezonu, siaučiant peršalimo ligoms ir gripui.

Anot vienos portalo narės, perkant internetu sumažėja ir kivirčų tarp sutuoktinių, mat vyrai ne visuomet su mielu noru sutinka eiti į parduotuves. Kita kalbinta mama džiaugėsi, kad perkant internetu nebūna eilių, kurios tampa tikru kantrybės išbandymu mamai ir mažyliui tradicinėse prekybos vietose.


Šiame straipsnyje: internetasmamosprekybapirkimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

kas per klausimas

kas per klausimas portretas
reiktu klaust o kaip dar pirkti? patogu, greita, pigu, saugu - jei galva ant peciu turi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių