V. Šapoka apie antrą COVID-19 bangą: nemanau, kad būtų tinkama vėl uždaryti ekonomiką

Finansų ministras Vilius Šapoka nemato galimybės vėl „uždaryti“ ekonomikos, jei padaugės užsikrėtusiųjų COVID-19 virusu skaičius.

„Neatmestina, kad pandemijos bangavimas bus ir Lietuvoje. Sveikatos sistema yra prisitaikiusi prie šio režimo. Nemanau, kad būtų tinkamas kelias vėl uždaryti ekonomiką. Pradžioje tai buvo reikalinga, kad galėtume valdyti pandemiją. Buvo būtinas laikas, kad sveikatos sistema per trumpą laiką galėtų persitvarkyti“, – žurnalistams sakė V. Šapoka.

Anot jo, tokių ketinimų negirdėti iš kitų ministrų.

„Kai kalbuosi su kitais ministrais, tokių ketinimų, net ir hipotetinių, jei pradėtų naujų užsikrėtusių skaičius sparčiai augti, kad vėl būtų uždarinėjamos visa apimtimi ekonomikos, kaip buvo pradžioje, tokių ketinimų iš kitų ministrų irgi negirdžiu“, – teigė ministras.


Šiame straipsnyje: Vilius Šapokaantroji koronaviruso bangaCOVID-19 saviizoliacijašalies ekonomikaKoronavirusas Lietuvoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne, nu

ne, nu portretas
zurnaliugos .."Ministras teigia, kad pilnai Lietuvos ekonomika nebus uždaroma....", tai suprask del viruso, nors nera, bet jau nuspresta..., L.blekaiti, tu kakta pasitikrink...

nors

nors portretas
syki pa sake tiesa kitu atveju niekas neskolins ubagams ?...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių