V. Vasiliauskas apie S. Krėpštą: į žvalgybą eičiau

Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas sako kol kas nevertinantis galimo kandidato į banko vadovus Simono Krėpštos, tačiau atskleidė, kad su juo į žvalgybą eitų.

„Turbūt būtų neetiška iš mano pusės aptarinėti, nes yra institucijos, kurios darys teikimą, yra institucijos, kurios apsispręs dėl kandidatūros, todėl joms ir vertinti. Aš tikrai susilaikysiu nuo bet kokių vertinimų. Dirbome kartu, nuveikėme daug ką, tai tikrai patikimas su reputacija komandos narys. Jei paklaustų, ar eičiau į žvalgybą, taip, eičiau“, – penktadienį sakė V. Vasiliauskas.

Paklaustas, ko palinkėtų būsimajam vadovui, V. Vasiliauskas teigė, kad tai padarys, kai paaiškės jo įpėdinis.

„Susilaikysiu, manau, jei realizuosis tai, apie ką spauda rašo, tada tikrai turėsime puikių progų pasikalbėti ir turėsiu galimybę išsakyti, kaip man kas atrodo. Bet tikrai sprendimus priiminės jau naujas vadovas, tai visiškai jo reikalas“, – teigė Lietuvos banko vadovas.

Apie tai, kad S. Krėpšta gali pretenduoti į Lietuvos banko valdybos pirmininko poziciją, imta kalbėti pastarąją savaitę, kai šalies vadovas Gitanas Nausėda interviu „Verslo žinioms“ sakė, jog vienu iš kandidatų galėtų būti jo vyriausiasis patarėjas S. Krėpšta.

Kiek vėliau LRT radijui G. Nausėda tikslino, kad į Lietuvos banko valdybos pirmininko poziciją bus svarstomi keli kandidatai, o sprendimą nulems kompetencija ir reikalavimų, keliamų Lietuvos banko vadovui, atitikimas.

Dabartinis Lietuvos banko valdybos pirmininkas V. Vasiliauskas savo antrą kadenciją baigia balandžio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kokia dar žvalgyba?

kokia dar žvalgyba? portretas
Jau pirmoje pasaloje liemenėlė padustų ir už ląšinio brizą išduotų viską ką žino ir ne.

Mūsų

Mūsų  portretas
bankų rinką galutinai monopolizavo švedų oligarxai (Valenbergai) o šitie mūsų (tfu) parsidave mėšliai jiems energingai dirba. Jau daug metų.Lengvatiniais mokesčiais.. Ir vis sugalvoja kaip dar apiplėšti eilinį žmogų.Toks paršas kaip šitas a'le Lietuvos banko vadas yra tiesioginė marjonetė dirbanti ne mūsų valstybei o tiems užsienio žulikams. Kuriems visada bus mažai. Ne be reikalo šnekama kad jiems tiesiogiai tarnauja net 40% švedų dirbančiųjų. Kiek pas mus tokių? Turbūt išeitų cieli 50? Nėra šeimos kur nebūtų kas pasiėmes paskolos pačiom nenaudingiausiom sau sąlygom. Ir vergaus banditams keliasdešimt metu. Iki senatvės....O šitas brudas isiviepes tik varto savo veizolus ir sau i kišene deda dešimttūkstantinius atlyginimus. Nei sąžinės nei padorumo. JĮ PRIE SIENOS REIK STATYT KAIP TĖVYNĖS IŠDAVIKĄ!!!

cha ha ha ,,,,y zvalgyba eiciau ,,,

cha  ha ha  ,,,,y  zvalgyba  eiciau ,,, portretas
...cha ...klausimas,-kas su tavim eitu y ta zvalgyba , nebent toks toky pazino ir abu y zvalgyba priesuj zinias perduot pavadino....tokius ,,zvalgus,,, dar pries zvalgyba reikia kart ant pirmos sakos
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių