Pereiti į pagrindinį turinį

Verslo konsultacijų projektų įgyvendinimui skirta 9,39 mln. litų

2013-11-19 12:20
BNS inf.
Mobilus biuras tampa vis labiau prieinama galimybe
Mobilus biuras tampa vis labiau prieinama galimybe / Scanpix nuotr.

Ūkio ministerija 10 verslo konsultacijų projektams įgyvendinti skyrė 9,39 mln. litų Europos Sąjungos (ES) struktūrinių fondų lėšų - parama skiriama informacijos centrams ir kitoms organizacijoms, teikiančioms viešąsias verslo kūrimo ir plėtros konsultavimo paslaugas šalies regionuose.

"Pagal priemonę "Asistentas-4" buvo gauta daug paraiškų, todėl paramą nuspręsta skirti projektams, kurių įgyvendinimas apima kuo daugiau savivaldybių. Kitas kriterijus atrenkant finansuojamus projektus - paslaugos turi būti teikiamos savivaldybėse, kuriose mažiausias verslumo lygis. Tikimės, kad konsultacijos Lietuvos regionų gyventojus paskatins kurti verslą ir naujas darbo vietas", - Ūkio ministerijos pranešime teigė ūkio ministras Evaldas Gustas.

Pasak ūkio ministro, dar 13 projektų, kurie taip pat pripažinti, kad yra tinkami gauti finansavimą, bus įtraukti į rezervinį sąrašą, o atsiradus laisvų lėšų taip pat bus finansuojami.
Ministerijos duomenimis, pagal priemonę "Asistentas-4" buvo gautos 35 paraiškos, kuriomis prašoma parama siekia 32,8 mln. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų