Vyriausybė paskirstė daugiau nei 7,3 mln. eurų valstybės vardu pasiskolintų lėšų

Vyriausybė trečiadienio posėdyje iš valstybės vardu pasiskolintų lėšų paskirstė daugiau nei 7,3 mln. eurų.

2,040 mln. eurų paskirstyta Švietimo, mokslo ir sporto ministerijai – mokiniams, kurie mokosi pagal bendrojo ugdymo programas, aprūpinti kompiuterine įranga ugdymui, organizuojamam nuotoliniu būdu.

Energetikos ministerijai paskirstyta beveik 55 tūkst. tūkst. eurų išlaidoms už teisines paslaugas, suteiktas atstovaujant valstybės interesams pagal „Veolia Environnement S. A.“ pretenziją.

3,5 mln. eurų paskirstyta Sveikatos apsaugos ministerijai – mobiliesiems rentgeno aparatams, laboratorinei įrangai, vaistiniams preparatams įsigyti, ekstremaliųjų situacijų valdymo informacinei platformai, incidentų valdymo programinei įrangai ir mobiliajai programėlei „Karantinas“ įsigyti ir kitoms išlaidoms, patirtoms vykdant veiksmus, susijusius su naujojo koronaviruso plitimu ir įvežimo rizikos į šalį suvaldymu, apmokėti.

Dar 1,72 mln. eurų skirta Vidaus reikalų ministerijai (Valstybės sienos apsaugos tarnybai, Policijos departamentui, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentui ir Vadovybės apsaugos departamentui), iš jų 1,69 mln. eurų ‒ asmeninėms apsaugos nuo naujojo koronaviruso priemonėms įsigyti ir 30 tūkst. eurų ‒ įrangai (ozonatoriams, šildytuvams, telekomunikacinei įrangai, dezinfekavimo aparatams) įsigyti, siekiant užtikrinti vidaus sienos kontrolę, viešąją tvarką ir teikti reikalingą pagalbą gyventojams dėl koronaviruso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
o kur tikslus duomenys apie pinigu panaudojima?viskas mazdaug...gal prabangiu masinu prisipirks policija,gaisrininkai irgi "panaudos"...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių