Aktualu: kaip per šventes dirbs „Maxima“?

  • Teksto dydis:

Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės pirmąją Kalėdų dieną nedirbs, kitomis šventinėmis dienomis dirbs trumpiau.

Kaip teigiama pranešime, Kūčių vakarą, gruodžio 24-ąją, visos „Maxima“ parduotuvės dirbs iki 19 valandos. Pirmąją Kalėdų dieną parduotuvės nedirbs. Gruodžio 26-ąją ir 31-ąją bei pirmąją 2021 metų dieną „Maxima“ parduotuvių darbo laikas bus sutrumpintas.

Kūčių dieną visos „Maxima“ parduotuvės dirbs trumpiau – iki 19 valandos.

Gruodžio 26-ąją, antrąją Šv. Kalėdų dieną, pirkėjams „Maxima“ parduotuvės bus atidarytos nuo 9 valandos ir dirbs iki įprasto uždarymo laiko, o Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, dirbs iki 21 valandos. Sausio 1 dieną parduotuvės duris atvers ir pirkėjų lauks nuo 12 valandos ir dirbs iki įprasto uždarymo laiko.

Dalies „Maxima“ parduotuvių darbo laikai karantino metu laikinai yra sutrumpinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spaliukas

Spaliukas portretas
O kur liginimasis prie Europos ? Kodėl nėra kaip Vokietijoj???? Visi supermarketai uždaryti savaitę kur???? Tik kainas užtenka palygint Viskas žmonių labui!!!! Aferistu isnaudotoju Irštva !!!!

Kainų mažinimas yra aktualus.

Kainų mažinimas yra aktualus. portretas
Tai gal daugiau aktualu patiems darbuotojams ,bet ne pirkėjams .Tų prekybos centrų ir taip kaip grybų .Tik grybautojams kainos aktualesnės nei jų darbo laikas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių