Aludariai daryklose nesnaudžia: ragaudami tradicinį ir nealkoholinį alų jau sunkiai atskirsite | kl.lt Pereiti į pagrindinį turinį

Aludariai daryklose nesnaudžia: ragaudami tradicinį ir nealkoholinį alų jau sunkiai atskirsite

2 2025-04-24 05:00 klaipeda.diena.lt inf.

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
na

visi alus gaminami is surogatu ir artai nealchogolinis artai alchogolinis tas pats myzalas.o pavadinimu tukstanciai o skonis vienas gazuotas myzalas.vieninteli kuri dar geriu tai gubernijos tamsusis elis,bet ir jo kokybe prasteja.jokiu tikru salyklu ir grudu ir apyniu nera yra atvezami milteliai istirpdomi ir uzgazuojami.runkeliams sueina,,,,
1
-1
alus

my zala nuo alaus tikrai atskirsi
3
0