Alytiškis momentinėje loterijoje laimėjo ketvirtį milijono eurų

  • Teksto dydis:

Nutrynus momentinės loterijos bilietą išvysti keliasdešimties ar kelių šimtų eurų laimėjimą – jau jokia naujiena. O kaip dėl 250 tūkst. eurų? Būtent tiek laimėjo Alytaus gyventojas, įsigijęs vieną vienintelį loterijos „Sėkmės 7“ bilietą.

Loterijoje sudalyvauja kasdien

Šešiaženklę sumą atnešusį momentinės loterijos bilietą Regimantas (vardas pakeistas laimėtojo prašymu) įsigijo šeštadienio popietę, užsukęs į vietinę parduotuvę. Kaip pats sakė, jokios nuojautos ar ypatingų aplinkybių nebuvo – veikiau priešingai – vyras tiesiog laikėsi kasdienio ritualo.

„Jau kurį laiką leidžiu sau kasdien nusipirkti po vieną nutrinamą bilietą. Kadangi loterijų daug, išbandau vis kitą. Tą šeštadienį pardavėja kaip tik prasitarė, kad „Sėkmės 7“ bilietai ką tik iškrauti – švieži. Tai, žinoma, vieną iš jų ir paėmiau“, – pasakojo Regimantas.

Vyras nemėgsta skubėti, pramoga mėgaujasi pamažu. Tad ką tas bilietas atnešė, pasitikrino tik grįžęs į namus.

Tiesa, nutrynęs apsauginį sluoksnį pirmiausia pagalvojo, kad įsivėlė klaida.

„Momentinės loterijos man patinka, nes laimiu dažnai. Ne po daug – paprastai dviženklės sumos būna – bet beveik kiekvieną kartą. Tai jūs įsivaizduokit – jei daugiausia buvau laimėjęs 70 eurų, o dabar pamačiau 250 tūkst. eurų. Aišku, kad netikėjau,“ – prisimindamas juokėsi alytiškis.

Butą keis į namą

Regimanto žmona, su kuria vyras tuoj pat pasidalino žinia apie aplankiusią sėkmę, buvo dar skeptiškesnė. Moteris minties apie laimėjimą neprisileido iki tol, kol vyras nuvyko į Vilniuje esančią loterijos atstovybę ir gavo patvirtinimą.

„Tada jau pradėjome kalbėti, ką pirksim. Gyvenam bute – tai iškart sutarėm, kad nuo šiol gyvensim name. O kas liks – kokiai kelionei skirsime“, – planais dalinasi Regimantas.

250 tūkst. eurų – tai kol kas didžiausias prizas, kokį galima laimėti momentinėse loterijose Lietuvoje.

Tokią sumą šiemet jau susižėrė ir vilnietis, įsigijęs momentinės loterijos „Aukso karštinė“ bilietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonis

jonis portretas
ir aš laimėjau 10 000 ir ka pavidit

Manau

Manau portretas
Kita karta pardaveja visus svieziai iskrautus bilietus pati trins susirietus,net akinukai rasos

Tomas

Tomas portretas
Na su tokiais laimiejimais, itariu imoneje jau bankrotas, ir laimiejimu jau nekas neismokes, o reklama matomais skirta tam, kad savininkas nors kazkiek euriuku galetu sau prigrebti, kol loterijos imone neuzdare?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių