Pereiti į pagrindinį turinį

A. Armonaitė kvies Pietų Korėjos „Lotte Biologics“ kurtis Lietuvoje

2023-09-19 12:41
BNS inf.

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė antradienį susitiks su Pietų Korėjos įmonės „Lotte Biologics“, priklausančios vienai didžiausių farmacijos grupių „Lotte Group“, generaliniu direktoriumi Richardu Lee (Ričardu Li) ir pakvies kurtis Lietuvoje.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Freepik.com nuotr.

„Neabejoju, kad turime potencialo plėtoti bendradarbiavimą tarp Lietuvos ir Pietų Korėjos biotechnologijų srityje. Šio sektoriaus įmonių atėjimas į Lietuvą leistų dar labiau sustiprinti šalies gyvybės mokslų ekosistemą, ugdyti biotechnologijų tyrimų bei plėtros ir gamybos kompetencijas. Taip pat tai kuria aukštos pridėtinės vertės darbo vietas mūsų šalyje“, – pranešime sakė A. Armonaitė.

„Lotte Biologics“ yra naujas farmacijos padalinys, priklausantis vienam didžiausių Korėjos įmonių grupių „Lotte Group“. Šiuo metu „Lotte Biologics“ planuoja plėsti gamyklą JAV bei svarsto plėtros galimybes Europos šalyse ir Bostone.

„Lotte Biologics“ vadovas taip pat sakys kalbą rugsėjo 20–21 dienomis vyksiančiame didžiausiame Baltijos šalyse gyvybės mokslų forume „Life Sciences Baltics“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų