Beveik 340 tūkst. eurų „Eurojackpot“ laimėjimas – sutuoktiniams iš Kauno

  • Teksto dydis:

Laima iš Kauno ir jos vyras – laimėtojų komanda. Laimingą „Eurojackpot“ bilietą įsigijo vyras, o 339 622 eurų laimėjimą atsiėmė Laima. Taip abu galėjo dar labiau pasidžiaugti aplankiusia sėkme.

Atvykę atsiimti laimėjimo žaidėjai neslėpė, jog jaučiasi neįprastai. Džiaugsmą keitė nuostaba ir negalėjimas patikėti tuo, kas nutiko.

„Žinoma, kad esame labai laimingi. Laimėjimas buvo tikrai netikėtas, esame nustebę, pasimetę. Labai daug jausmų viename. Vis juokaujame, kad jaučiamės keistai“, – sakė laimėtoja.

Laimingą „Eurojackpot“ bilietą įsigijo Laimos vyras, mėgstantis bandyti sėkmę loterijoje. Ši suma – pirmas didelis poros laimėjimas, tačiau mažesnių laimėjimų pasitaiko labai dažnai.

„Buvome kartu, kai vyras nusprendė internete patikrinti turėtą „Eurojackpot“ bilietą. Pamatę laimėjimo sumą nepatikėjome, kad taip pasisekė. Netgi išsigandome, ar tikrai viskas gerai, ką reikės daryti su tokia pinigų suma. Pirmos minutės buvo labai emocingos, o dabar jau šiek tiek aprimome. Apsipratome su laimėjimu“, – juokėsi moteris.

Laimėtoja taip pat sakė, jog dar nespėjo pagalvoti, kaip išleis laimėjimą. Planų turi daug, tačiau stengsis laimėtą sumą leisti taip, kad kuo ilgiau mėgautųsi ne tik pinigais, bet ir už juos įsigytais daiktais ar pramogomis.

„Galbūt dalį sumos padovanosime vaikams. Reikėtų ir naujo automobilio. Tada – pasirūpinti abiejų su vyru sveikata. Variantų ir reikalingų pirkinių turime ne vieną, todėl dar neapsisprendėme. Sėsime kalbėtis ir spręsti, ką darysime“, – pasakojo Laima.

Laimai ir jos vyrui atiteko didžiausias šiais metais „Eurojackpot“ laimėjimas Lietuvoje. Beveik 340 000 eurų sumą jiems atnešė bilietas su atsitiktiniu laimingų skaičių deriniu.

Pora kartu su dar penkiais „Eurojackpot“ žaidėjais – dviem danais, norvegu ir dviem vokiečiais pasidalino daugiau nei 2 mln. 37 tūkst. eurų. Jiems visiems atiteko antras pagal dydį „Eurojackpot“ laimėjimas. 5+1 kategorijos prizas laimimas atspėjus 5 pagrindinius ir 1 papildomą skaičių iš 2 galimų.

Pernai net trys lietuviai laimėjo 5+1 kategorijai priklausančius „Eurojackpot“ prizus. Jų bendra vertė – daugiau nei 1,6 milijono eurų. „Eurojackpot“ žaidimas vyksta penktadienį vakare, o žaidėjai varžosi dėl „Eurojackpoto“ – prizo, kuris visada yra nuo 10 mln. iki 90 mln. eurų.


Šiame straipsnyje: Eurojackpotlaimėjimasloterija

NAUJAUSI KOMENTARAI

tvariai

tvariai portretas
melagiu kontora! kodel prijungete joker uz 1 eura prie jackpoto? kurioj dar eu valstybeje taip yra? jokioj! joker gali savo oru prijungti! prakeikti melagiai.

Šabalbonas

Šabalbonas portretas
Nežaiskit loterijose......

sveikinam

sveikinam portretas
paskutiniu metu lietuvai pradejo sektis, laimejimai vienas po kito,, puiku
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių