Broliai latviai maloniai nustebino: į Lietuvą skraidys trispalve papuoštas lėktuvas

  • Teksto dydis:

Latvių aviakompanija „airBaltic“ plečia skrydžių tinklą ir lietuviams įteikė malonią dovaną – „Airbus“ lėktuvą padabino Lietuvos vėliavos spalvomis. Ant lėktuvo puikuojasi ir Vilniaus užrašas.

Ketvirtadienį latvių aviakompnija „airBaltic“ pristatė naują lėktuvo rūbą. Trispalvė papuošė kompanijos „Airbus“ orlaivį.

„Dėl augančio „airBaltic“ paslaugų poreikio Lietuvoje, „airBaltic“ sukūrė specialų savo lėktuvo „Airbus A220-300“, skirto Lietuvai, rinkinį. Dabar lėktuvas neša Lietuvos vėliavos spalvas ir jos sostinės pavadinimą – Vilnių“, – skelbiama latvių aviakompanijos puslapyje.

„Mes didžiuojamės galėdami užtikrinti geriausią susisiekimą iš Baltijos šalių. Šiandien mes siūlome daugiau nei 80 tiesioginių maršrutų iš Baltijos šalių. Esame atsidavę Baltijos šalims ir tęsime darnaus augimo kelią, padėdami būsimai Latvijos, Estijos ir Lietuvos plėtrai. „airBaltic“ komanda džiaugiasi galėdama pristatyti šį naują pasiūlymą savo keleiviams iš Lietuvos. Dabar visų trijų Baltijos šalių vėliavos išdidžiai banguos virš mūsų galvų aukštai danguje“, – apie tai, jog ir kitų Baltijos šalių vėliavos atsiras ant orlaivių komentavo aviakompanijos „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Latvių aviakompanijos puslapyje skelbiama, jog vien šiais metais „airBaltic“ turimais lėktuvais iš Lietuvos ir į ją skrido apie 240 tūkst. keleivių.

Simboliška, jog „airBaltic“ trispalvį lėktuvą pristatė būtent šiuo metu. Šio mėnesio 23 dieną Lietuva, Latvija ir Estija minės Baltijos kelio 30-mečio jubiliejų. Tad neatmeta, jog toks poelgis dar labiau suvienys Baltijos šalis.


Šiame straipsnyje: airBalticlėktuvasTrispalvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Mums pinigai, jums - simboliai".

kokie

kokie portretas
jie broliai, manau jų dėka mūsų valdžiagyviai sunaikino savas avialinijas, o ir kitur tik išdavystės, savo dujų laivą pasistatė, tik ką su baltarusiais susitarė dėl Astravo elektros pirkimo, o dar mūsų uostą dėl baltarusių krovinių nukonkuravo

AČIŪ, BRALIUKAI!

AČIŪ, BRALIUKAI! portretas
Labai maloni dovana! Jūs šaunuoliai!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių