„Citus“ įmonė stiprina vadovų komandą: pardavimų vairą perėmė J. Bagdonavičiūtė-Aldošinienė

  • Teksto dydis:

Kūrybiškų NT projektų ir vietokūros kompanijos „Citus“ pardavimų komandai nuo rugsėjo pradžios vadovauja Jurga Bagdonavičiūtė-Aldošinienė. Į „Citus“ ji atsineša didelę patirtį ir reikšmingų pasiekimų pardavimų bei santykių su klientais kūrimo srityse.

„Džiaugiamės galėdami pasveikinti Jurgą mūsų vadovų komandoje. Tikiu, kad jos didžiulė patirtis didžiausiose NT kompanijose, gilus procesų ir klientų poreikių suvokimas, o dar labiau – kritiškai svarbios pardavimų funkcijos vizija ir talentas padės toliau stiprinti „Citus“ pozicijas rinkoje ir užtikrinti išskirtinę vertę mūsų klientams“, – sakė „Citus“ direktorius Mantas Galdikas.

Jurga Bagdonavičiūtė-Aldošinienė prie „Citus“ prisijungia su beveik 20 metų pardavimų nekilnojamojo turto srityje patirties bagažu – visus šiuos metus ji dirbo didžiausiose sektoriaus įmonėse. Naujose pareigose J. Bagdonavičiūtė–Aldošinienė bus atsakinga už aukščiausio lygio klientų aptarnavimą pasirenkant ir įsigyjant namus, naujų projektų kūrimą, NT tendencijų formavimą, darnų ir efektyvų darbą komandoje.

„Per daugiau nei 19 metų išbandžiau visas pardavimų veiklos grandis – nuo pardavimų vadybininkės iki vadovės, dalyvavau projektų kūrimo procesuose nuo idėjos užuomazgos iki statybų ir rinkodaros. Patirtis išsamiai gilinantis į visus šiuos procesus padės tęsti sėkmingos „Citus“ strategijos įgyvendinimą, papildyti ją gerosiomis praktikomis bei įžvalgomis, dar labiau padidinti kompanijos potencialą. Su drąsia, greita ir ambicinga „Citus“ komanda, išskirtiniais projektais tikrai galime tapti geriausia rinkos įmone“, – kalbėjo naujoji „Citus“ pardavimų vadovė J. Bagdonavičiūtė-Aldošinienė.

Ankstesnė „Citus“ pardavimų vadovė Andželika Keršytė po aštuonerių metų kompanijoje nusprendė susitelkti į nuosavo verslo pardavimų mokymų bei konsultavimo srityje ugdymą. M. Galdikas dėkoja jai už indėlį į „Citus“ sėkmę ir pabrėžia Andželikos Keršytės suformuotos pardavimų strategijos bei stiprios komandos svarbą įmonės rezultatams, kuriuos toliau augins naujoji pardavimų vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių