Didžiulis „Teleloto“ Aukso puodas – 650 947 eurų – atiteko trijų vaikų mamai iš Tauragės

  • Teksto dydis:

„Teleloto“ gimtadienio šventė žaidėjams atnešė ne tik daugybę daiktinių ir piniginių prizų, bet ir Aukso puodo laimėjimą. 650 947 Eur suma – didžiausias Aukso puodas nuo 2018 m. pabaigos – atiteko kiekvieną sekmadienį „Teleloto žaidžiančiai Rimai iš Tauragės (red. – vardas pakeistas).

Kiekvienas sekmadienis – su „Teleloto“ laimėjimais

Rima jau ne vienerius metus turi tradiciją sekmadieniais stebėti „Teleloto“ laidą su keletu bilietų rankoje. „Teleloto“ gimtadienio žaidimas buvo ne išimtis.

„Kai pamačiau, kad biliete liko užbraukti tik vieną langelį, „Teleloto“ studijoje nuskambėjo skambutis, reiškiantis, kad Aukso puodas pasiekiamas ranka. Susijaudinau ir nepastebėjau, kiek dar žaidėjų laukia vieno vienintelio skaičiaus iki didžiulio laimėjimo. Tikrai nesitikėjau, kad man gali taip pasisekti. Sėdėjau ir galvojau – o kad laimėčiau nors paguodos prizą. 1000 Eur irgi būtų puikus laimėjimas, kuriuo labai džiaugčiausi“, – susijaudinusi pasakojo žaidėja.

Iki Aukso puodo laimėjimo buvo likę du kamuoliukai. Rima svajojo apie 1000 Eur laimėjimą, o kai iškrito žalias kamuoliukas, pažymėtas skaičiumi „64“, net nesuprato, jog būtent šio skaičiaus jai ir reikėjo, kad būtų užbraukta visa lentelė.

„Visą laiką galvojau – lai iškrenta reikalingas kamuoliukas, tegul kas nors laimi Aukso puodą. Taip net nepastebėjau ir nesupratau, kad skaičius „64“ buvo reikalingas būtent man. Praėjo kelios minutės, kol pradėjau galvoti, kad laimėjau. Labai stiprių emocijų nebuvo, nes tiesiog netikėjau savo sėkme“, – dalinosi moteris.

Kadangi Rima nebuvo tikra, ar tikrai laimėjo, paskambino sūnui ir paprašė patikrinti jos bilietą internetu: „Sūnus patikrino bilietą, patvirtino laimėjimą ir paragino išgerti širdies lašų. Sunerimo, jog pernelyg nesusijaudinčiau.“

Laimėjimą padalino per 10 minučių

Laimėta suma – didelė, tačiau Rima juokėsi, kad net ir tokį laimėjimą mintyse visiems išdalino per keletą minučių.

„Suma tikrai didelė, tačiau labai greitai ją padalinau. Dalinsimės į keturias dalis – trims sūnums ir man. Visi pasigerinsime gyvenimą. Džiaugiuosi, kad lengviau bus pačiai, taip pat galėsiu padovanoti geresnes sąlygas ir sūnų šeimoms“, – planais dalinosi laimėtoja.

Visa Rimos šeima turi su „Teleloto“ susijusią tradiciją. Kiekvieną kartą važiuodami aplankyti vieni kitų, atveža ir „Teleloto“ bilietų.

„Visada dovanojame „Teleloto“ bilietų vieni kitiems. Tai – smagi tradicija, net nerašyta šeimos taisyklė, kuri gali nustebinti štai tokiais milžiniškais laimėjimais. Taip pat visada stebime ir laidą. Taip žymiai įdomiau nei tik pasitikrinti bilietą „Perlo“ terminale ar internetu“, – sakė tauragiškė.

Atsiimdama savo prizą laimėtoja galvojo ir apie kitus žaidėjus: „Visada galvoju, kaip dreba tų žmonių, kuriems liekas užbraukti du ar tris skaičius iki laimėjimo, širdys“.

Moteris taip pat atskleidė, jog ir toliau žais „Teleloto“. Dabar nori prisidėti prie kitų žaidėjų laimėjimų.

„Reikia padėti laimėti kitiems. Kiti žaidėjai prisidėjo prie man atitekusios 650 000 Eur sumos. Dabar – mano eilė ir toliau perkant bilietus palaikyti kitus žaidėjus, prisidėti, kad jiems atitektų kuo didesni prizai. Taip pat smagu ir žinoti, kad kiekvienas „Teleloto“ bilietas, kurį nuperku, padeda Lietuvos olimpiečiams“, – pokalbį užbaigė Rima.


Šiame straipsnyje: telelotoloterijalaimėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
esu laimėjes 10000, 500 100,ir laikrodi

pensininkė

pensininkė portretas
apgavikai ne kitaip, aš perku bilietus jau 25 m. nuo pradžios ir ką laimėti neina o dabar prie euro tai net kampų nebelaimiu, jei anksčiau dar nors retkarčiais tą litą laimėti tekdavo , esu turėjusi ir po 80 bilietu ir iš tokio kiekio nė vienas nebuvo laimingas net litu ar euru

Analitikas

Analitikas portretas
Kvaila ta laimetoja, nes padeda ji ne tiek olimpieciams, kiek privatiems šios loterijos savininkams, kuriems ir lieka didžioji lošėjų už bilietus suneštų pinigų dalis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių