G. Nausėda į Lietuvą kviečia „Pekao“ banką

Prezidentas Gitanas Nausėda pakvietė Lenkijos „Pekao“ banką pradėti veiklą Lietuvoje.

Šalies vadovas Davose šį klausimą aptarė aptarė su „Pekao“ banko vadovu Mareku Lusztynu (Mareku Luštynu), pranešė jo patarėjas.

„Kai konkurencija sumažėja, maržos kyla, yra neblogas metas ateiti naujiems žaidėjams. Pristatėme ir sulaukėme susidomėjimo“, – BNS telefonu iš Davoso ketvirtadienį sakė prezidento patarėjas Simonas Krėpšta.

Pasak jo, susitikime aptarta galimybė, kad „Pekao“ atstovai atvyktų į Lietuvą įvertinti rinkos situaciją.

Lietuvos bankų sektorius yra vienas iš labiausiai koncentruotų Europos Sąjungoje – trys didžiausi bankai „Swedbank“, SEB ir „Luminor“ užima keturis penktadalius rinkos.

„Pekao“ didžiausia akcininkė yra draudimo ir finansinių paslaugų kompanija PZU, kuri Lietuvoje jau valdo didžiausią ne gyvybės draudimo bendrovę „Lietuvos draudimas“ ir gyvybės draudimo paslaugas teikiančią įmonę „PZU Lietuva gyvybės draudimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
A paaiškino , kad pas mus parazitų šalis , prezidentai su seimo nariais veikia prieš Lietuvos piliečius vardan bankų interesų , ir kad bankams patiems išsilaikyti / uždirbt pinigų nereik , mokesčiai maži , o bankus išlaiko apmokestinti Lietuvos piliečiai už tai kad duoda/skolina savo pinigus bankams o ne Lietuvos bankui ir taip priversti daryti žalą Lietuvai ir sau . O taip pat galėjo papasakoti kaip 1996 metais buvo sugriauta Lietuvos ekonokika , apvogti Lietuvos žmonės/išžudyti , ir kokį atlyginimą gaudavo už tų bankų priežiūrą nausėda .

o kuriems velniams a lia preziudente Lietuvai

o kuriems  velniams a  lia  preziudente  Lietuvai  portretas
uzsienio bankai kurie reguliuoja mokesciu sistema , renka mokescius ir tunka is lietuviu tautos bei valstybes ???Gal jau pribrendom turet savo nuosava LIETUVOS BANKA ???ar jis nepatogus plaut vogtus lietuvoj milijardus y afsoru bankus ???

kiekvienas lietuvos ,,,prezidentas,,,,

kiekvienas lietuvos ,,,prezidentas,,,, portretas
atsitempia is paskos savo banka , per kury plauna vogtus ,prisiplestus ir aferom gautus milijardus y afsoru bankus.........butu skrides vietoj lenkijos y izraely -siandien turetume zydiska banka....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių