Į pirmąjį pasimatymą kviečia šalia Nemuno statomas unikalus projektas – „Nemuno parkas“

  • Teksto dydis:

Išskirtinis regione naujos statybos projektas „Nemuno parkas“ prisideda prie Prienų miesto atgimimo ir suteikia puikią galimybę įsigyti būstą nuostabios Nemuno kilpų regioninio parko gamtos prieglobstyje. Projekto išskirtinumą formuoja patraukli visuma, sudaryta iš modernios penkių aukštų gyvenamųjų butų erdvės, kotedžų komplekso ir verslo centro su SPA bei grožio paslaugų oazėmis.

Prioritetinės projekto gairės: saugi ir patraukli aplinka, nevaržanti erdvė, draugiškumas gamtai, tačiau kartu ir modernios technologijos, kurortinį potencialą pritaikant kokybiškai kasdienybei. Būsimiems „Nemuno parko“ gyventojams, įsigijusiems butus, tarp kurių yra Kaune, Vilniuje ar šiuo metu vis dar užsienyje gyvenančių žmonių, paruošta automobilių stovėjimo aikštelė su elektromobilių įkrovos stotele, lauko apšvietimas, takeliai pasivaikščioti. Gyventojai turės galimybę naudotis tik jiems skirta sporto sale su treniruokliais, dviračių saugyklomis, sandėliukais, taip pat planuojama įrengti saulės elektrinės modulių, kurie aprūpins elektra bendrąsias pastato patalpas.

„Nemuno parko“ koncepciją projektavo „Kančo studija“, o visą projektą plėtoja Kaune gerai žinomo „Gričiupio parko namų“ projekto plėtotoja „Windowsa“ įmonių grupė.

Pasak 2018 m. Kauno architekte pripažintos Gustės Kančaitės, šis projektas lyg modernios architektūros vėjas, kviečiantis plėtotojus stiebtis kuriant Prienų miesto veidą didingų, miestą supančių gamtos vaizdų kontekste. Ji pabrėžia, kad miestas yra itin strategiškai patogioje vietoje – vos 30 km iki Kauno ir vos 5 km iki Birštono, o tai būsimiems „Nemuno parko“ gyventojams atvers puikių galimybių, pavyzdžiui, į Birštono kurortą nuvykti dviračių takais.

Jau dabar galite pamatyti, kaip sparčiai keičiasi pastato fasadas, montuojami langai penthouse tipo būstuose, penktame aukšte, taip pat montuojami balkonai, tvarkoma projekto teritorija. Šiuo metu „Nemuno parko“ projekte galite įsigyti būstą nuo 33 kv. m iki 112 kv. m ploto.

Dėmesio! Apie visa tai išsamiai ir su visomis jus dominančiomis detalėmis supažindins „Capital Kaunas“ brokeriai jau rugsėjo 25 d., 12–16 val.

„Kviečiame į pirmąjį pasimatymą su „Nemuno parku“! Renginio metu turėsite unikalią galimybę tapti tais laimingaisiais, kurie gaus išskirtinių nuolaidų būstui įsigyti! Pasimatykite su savo svajone jau dabar“, – „Nemuno parkas“.

Daugiau informacijos: www.nemunoparkas.lt.


Šiame straipsnyje: Nemuno parkasPrienainauji butai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
T A I k ą , GAL parodykite ne orą-brėžinius, bet atliktus darbus. N E S DABAR , tai kaip ir visas statybų sektorius, tiesiu taikymu į burbulą, kuris , jau žinome iš anksčiau, kur nuveda. Aišku, kvailių yra ir bus, kurie pirks fantaziją, orą ar brėžinius....

Kaimynas

Kaimynas portretas
Sėkmės tokiom kainom kaime parduoti kur perspektyvos nulis kad populiacija koks ten ar toliau ne kris

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Ką gi atrodo labai patraukliai , bet matomai kainos tokių butų labai jau nepatrauklios .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių