Ieškoma dviejų „Ignitis“ nepriklausomų valdybos narių

  • Teksto dydis:

Energetikos bendrovė „Ignitis grupė“ ieško dviejų antrinės bendrovės „Ignitis“ nepriklausomų valdybos narių. Jie kuruos strateginio planavimo ir valdymo bei tarptautinio verslo plėtros sritis.

Paraiškų į pozicijas laukiama iki vasario 3 dienos, pranešė „Ignitis grupė“.

Penki valdybos nariai – po du nepriklausomus ir „Ignitis grupės“ atstovus ir vieną valstybės tarnautoją – bus skiriami naujai ketverių metų kadencijai, juos atrinkti padės agentūra „J. Friisberg and Partners“.

„Ignitis grupė“ yra nusprendusi optimizuoti antrinių įmonių, tarp jų ir „Ignitis“, valdyseną. Atsisakoma iš darbuotojų suformuotų vykdomųjų valdybų, vietoje jų formuojant valdybas su priežiūros funkcija.

Šiuo metu valdyboje dirba įmonės vadovas Artūras Bortkevičius, už finansus ir veiklos palaikymą atsakingas Darius Šimkus, už verslo klientus ir plėtrą atsakingas Haroldas Nausėda, už didmeninę prekybą atsakingas Tadas Adomaitis bei už privačius klientus ir paslaugų vystymą atsakingas Andrius Kavaliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

???/

???/ portretas
TIK PRIKLAUSOMI NUO VALSTYBĖS ĮDARBINTI VALSTYBINIAI ŽMONĖS TURI TAS DVI VIETAS UŽIMTI , VALSTYBĖ TURĖTŲ ĮTAKOS SPRENDŽIANT ELEKTROS ĮKAINIUS IR KITAS PROBLEMAS....APLAMAI DIRBANČIŲJŲ PERSVARA TURĖTŲ BŪTI VALSTYBĖS NUSAMDYTI.....

skiep

skiep portretas
kur ju foto?Gal kas mate.

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
pagrobė???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių