„Iki“ 30-ąjį gimtadienį švęs garsiai ir dosniai: visus metus pirkėjų lauks įspūdingos dovanos

  • Teksto dydis:

30-ąjį gimtadienį šiemet švenčiantis prekybos tinklas „Iki“ nuo pat metų pradžios paruošė ypatingų dovanų savo pirkėjams. Jau sausio 3 d. startuoja pirmoji šventinė staigmena – gimtadienio žaidimas „30 mums, 30 automobilių Jums“, kurio prizai gniaužia kvapą. Tai net 30 šiuolaikiškų ir stilingų „Toyota C-HR“ automobilių ir 150 tūkst. eurų vertės svajonių būstas!

Staigmenos ir dovanos visus metus

„Jau trečdalį amžiaus „Iki“ auga, keičiasi ir tobulėja, padeda kurti naujas tradicijas, maisto istorijas ir būna šalia savo pirkėjų svarbiausiomis gyvenimo akimirkomis. Labai norime, kad šventinę nuotaiką šiemet visus metus jaustų ir mūsų pirkėjai, ir darbuotojai, todėl šventinė programa bus labai intensyvi – laukia daug dovanų ir pramogų!“ – sako prekybos tinklo „Iki“ rinkodaros vadovė Lina Giedrė.

Žaidime „30 metų mums, 30 automobilių Jums“ nuo sausio 3 dienos iki gruodžio 31 dienos kviečiami dalyvauti „Iki“ pirkėjai, kurie „Iki“ ir „Iki Express“ parduotuvėse perka prekių už dešimt eurų ir daugiau su lojalumo kortele IKI PREMIJA ar IKI PREMIJA SENJORAMS. Pirkėjams sugeneruojamas vienas žaidimo bilietas, kurį aktyvavę jie gali dalyvauti žaidime. Išsamios žaidimo taisyklės skelbiamos www.iki.lt. Kuo daugiau bilietų – tuo daugiau galimybių laimėti. Žaidimo bilietas sugeneruojamas www.iki.lt asmeninėje „Mano IKI PREMIJA“ paskyroje.

„Iki“ nuotr.

„Toyota C-HR“ automobilis yra stilingas ir veržlus, savyje sujungiantis kelionių komfortą, draugiškumą aplinkai ir ateities technologijas. Jis puikiai pritaikytas tiek trumpoms kelionėms mieste, tiek ilgesnėms išvykoms užmiesčio keliais. Jame įmontuota įspūdingo efektyvumo hibridinė 2,0 l „Hybrid Dynamic Force“ variklio sistema, todėl kiekviena kelionė bus draugiškesnė aplinkai nei keliaujant įprastu kuru varomu automobiliu. Su juo drąsiai galite leistis į bet kokius nuotykius.

Žaidimo laimėtojams automobiliai bus įteikiami visus metus, o didysis žaidimo prizas – 150 tūkst. eurų vertės dovanų kuponas nekilnojamam turtui įsigyti bus padovanotas baigiantis 2022 metams.

Gimtadienį pasitinka moderniomis ir šiuolaikiškomis parduotuvėmis

Prieš 30 metų pirmąją modernią vakarietiško tipo parduotuvę Lietuvoje atidaręs prekybos tinklas „Iki“ šį jubiliejų pasitinka atsinaujinęs ir įgyvendinęs itin daug pokyčių. Per praėjusius metus buvo skirtos rekordinės investicijos į parduotuvių atnaujinimą ir naujų parduotuvių atidarymą, kad jos būtų dar patogesnės pirkėjams ir kuo geriau atitiktų jų poreikius. Prekybos tinklas pernai žengė užtikrintą žingsnį e. prekyboje ir įsigijo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.

„Nuolat stengiamės būti viena koja priekyje ir kurti malonią apsipirkimo patirtį. Pirmosios vakarietiškos parduotuvės, pirmosios savitarnos kasos, pirmasis loterijoje padovanotas „Ferrari“ automobilis, pirmoji parduotuvė po atviru dangumi gryname ore – stengiamės stebinti ir džiuginti savo pirkėjus, to sieksime ir ateityje. Taip pat daug dėmesio skiriame ir savo darbuotojams, nes kasdienis jų indėlis yra didžiausia mūsų stiprybė. Pasitikdami jubiliejinius metus norime nuoširdžiai jiems padėkoti, nes visi kartu mes esame šauni komanda“, – sako L. Giedrė.

Gimtadienio žaidimas „30 mums, 30 automobilių Jums“ vyksta visose iš 231 „Iki“ parduotuvių Lietuvoje. Visa informacija apie šventinius „Iki“ gimtadienio metus, dovanas ir pramogas: www.iki.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių