„InMedicai“ leista įsigyti Vilniaus implantologijos centro kliniką

  • Teksto dydis:

Konkurencijos taryba leido medicinos klinikų tinklui „InMedica“ iš bendrovės „OP Grupė“ įsigyti Vilniaus implantologijos centro kliniką.

Konkurencijos taryba antradienį pranešė leidusi įsigyti 100 proc. klinikos akcijų ir perimti jos vienvaldę kontrolę.

„Dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis arba itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose“, – teigiama pranešime.

Klinika įkurta 2001 metais. Šiuo metu įmonėje dirba 90 darbuotojų, per metus ji aptarnauja daugiau nei 30 tūkst. pacientų. Pernai įmonės apyvarta siekė beveik 7 mln. eurų.

Vienintelė centro akcininkė dabar yra „OP Grupė“, kurią lygiomis dalimis valdo klinikos įkūrėjas Algirdas Puišys ir dar vienas fizinis asmuo.

45 proc. „InMedica“ akcijų per bendrovę „BSGF Sanus“ valdo vienas didžiausių privataus kapitalo investicinis fondų Baltijos šalyse „INVL Baltic Sea Growth Fund“, 40 proc. – didžiausia Latvijos privačios medicinos grupė „Repharm“ ir 15 proc. – bendrovė „Litgaja“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Viską turtuoliams išparduokime, o tada galėsime ir be dantų, ir be sveikatos gyventi ar mirti - kainos bus prieinamos tik turčiams Dar yra ir Kauno klinikos visos - parduodam!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių